A hét legizgalmasabb napjának ígérkezik a mai a horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A május 10. óta tartó retrográd mozgás után a Merkúr most megfordul, és hamarosan sokkal könnyebb lesz a kommunikáció. Ma és holnap fokozott odafigyelést igényel az, mit mondasz másoknak és hogyan. Ráadásul olyan véletlen találkozásokban lehet részed, amelyek megváltoztathatják az életedet!

Bika

Ragyogó ötleteid támadnak, kedves Bika! Csak ne felejts el hinni a képességeidben, és ne szalassz el egyetlen alkalmat sem, hogy megmutasd, mire vagy képes. Akkor lazán meg is valósíthatod az elképzeléseidet. A barátaiddal folytatott ötletbörze segíthet meglátni az előtted álló lehetőségeket!

Ikrek

Próbálj meg ma reggel nem a közösségi oldalaidon lógni, mert csak lehúznák a hangulatodat. Ne mások életével foglalkozz, hanem azzal, hogy itt a nyár, és rengeteg lehetőséged van megfűszrezni a napjaidat. A nap végére még az  anyagi nehézségeidre is megoldást találhatsz!

Rák

Ma reggel váratlanul előkerül egy régi barátod, Rák, és bearanyozza az egész napodat. Fontos kapcsolatok kerülnek kialakítására, és ebben a közösségi oldalak is nagy szerepet játszhatnak. Légy nyitott, mert a mai napon több izgalmas találkozásban lesz részed!

Oroszlán

A mai napon fekete-fehérben látod a világot, emiatt kissé pesszimista, csípős lehet a hangulatod, és ezt a környezeted is azonnal kiszúrja. Szerencsére délutánra sikerül elszakadnod ettől a látásmódtól, amit a munkahelyi sikerednek köszönhetsz.

Szűz

Inspiráló, pozitív és bátorító emberekkel hoz ma össze téged a sors. Ne félj helyet adni ezeknek az új kapcsolatoknak az életedben, mert általuk vagy sem, de új ajtók nyílhatnak meg a karrieredben!

Mérleg

Ünnepelj Mérleg, mert szakmai áttörést érhetsz el! Ám ha te inkább már másik munkahelyet gyarapítanál a képességeiddel, remek nap ez a mai ahhoz, hogy szétszórd az önéletrajzodat. Amint eldöntöd, mit szeretnél, a sors alkalmazkodik hozzád, és új lehetőségeket lebegtet meg előtted!

Skorpió

Rengeteg izgalom lesz ma a szerelmi életedben! Ha a meglévőt szeretnéd felturbózni vagy meghódítanád a kiszemeltedet, jobb napot keresve sem találhatnál. Azért este szánj egy kis időt magadra is, és az önszeretet jegyében és végy egy kényeztető habfürdőt egy jó könyv társaságában!

Nyilas

Hozzád fordul ma az egyik barátod a problémájával a tanácsodat remélve. Persze az is lehet, hogy csak szeretné kiönteni a szívét neked. Ha úgy érzed, csak lelki szemetesnek használ, ne félj megmondani neki, és meghúzni a határokat. Ne aggódj, ettől nem leszel rossz barát!

Bak

Ma varázsütésre felfedezed a legjobb barátot a környezetedben: önmagadat. Végre magadat helyezed az első helyre, ami drasztikus változásokat hozhat magával. Jöhet a frizura- és stílusváltás. Csakúgy buzog benned a kreatív energia, mindenen változtatni szeretnél, de azért maradjon valami holnapra is!

Vízöntő

A délelőtt folyamán sötét gondolatok lesznek úrrá rajtad, és megrendülhet az önbecsülésed a negativitásod miatt. Szerencsére valakinek sikerül délután kihoznia ebből az állapotból, és ismét fényesebben fogod látni az életedet. Szánj este egy kis időt arra, hogy átgondold a jövővel kapcsolatos terveidet!

Halak

Sajnos a bankszámlád tükrözheti az érzelmi állapotodat, Halak. Ideje lenne szembenézned az érzelmeiddel ahelyett, hogy folyton a gyógyító vásárlást választod. Ha ezt ma megteszed, nemcsak megvilágosodsz, de jelentős lépést teszel annak érdekében, hogy megóvd a pénztárcádat.

Ezek is érdekelni fognak:

Hogyan dolgozzák fel a csillagjegyek a szakítást?

Szerelemre vagy pénzre vágysz? Használj gyertyamágiát

8 önbizalom-növelő kristály, ami sziklaszilárd magabiztosságot ad