Amíg egyesek élvezik a szeretetteljes és békés légkört, más csillagjegyek inkább menekülnek a társaság elől a napi horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS     

Fontos, hogy ma érzékeny legyél mások érzéseire és szükségleteire. Sokan jelenleg érzelmileg kissé törékenyek. Ha a megszokott csipkelődős módon bánsz velük, megsértheted őket anélkül, hogy észrevennéd! Vedd elő a legszelídebb mosolyodat a békesség kedvéért, hadd teljen kellemes légkörben a napod!

BIKA

Ma előtérbe furakodik a spirituális oldalad. Igényled a csendet, a békét, még a természetbe is elmenekülhetsz, ahol minőségi időt tölthetsz önmagaddal. Szívesen meglátogatnál egy spirituális helyszínt, hogy még inkább kapcsolatba kerülhess a világegyetemmel és önmagaddal. Ma a feltétlen szeretet és más magasztos érzések lehetnek rajtad úrra.

IKREK

Halihó Ikrek! Ma komoly érzelmi hullámvasutazásra számíthatsz. Olyan érzések bukkannak fel benned, amelyeket nem tudsz hová tenni. Az egyik pillanatban érzelgősnek, a másikban melankolikusnak, a harmadikban pedig bizakodónak érzed magad! Ne törődj túl sokat velük, csak hagyd, hogy beköszönjenek és továbbálljanak.

RÁK

Tölts minél több időt olyan emberekkel körülvéve, akiket szeretsz és megbízol bennük. Lehet, hogy egy kissé le vagy merülve, de a hangulatod emelkedett lesz. Ma valakinek hatalmas szívességet teszel azzal, hogy az érzelmi mankója leszel. Olyan vigasztalást és jó tanácsot adsz neki, amitől a szemed láttára születhet újjá.

OROSZLÁN

Meglehetősen érzékeny leszel a nap folyamán kedves Oroszlán, és kevés is elég ahhoz, hogy mások kiakasszanak. Jobban jársz, ha kifejezetten azok társaságát keresed, akik pozitív érzésekkel töltenek el és megerősítenek. Csak figyelj oda az adok-kapok áramlására, mert a környezeted is ugyanúgy vágyik a kedvességre, mint te!

SZŰZ

Megkapod a jelet, amit kértél az univerzumtól, szóval figyelj! Addig is, rengeteg lehetőséged lesz ma szingliként flörtölni, de légy óvatos, mert könnyen megbánthatsz másokat, ha látványosan szórakozol velük. Ha párban élő vagy, ma meghitt estét tölthetsz el a pasiddal. Egy kicsit olyanok lesztek, mint régen, és eszetekbe jut, miért is szeretettek egymásba.

MÉRLEG

Ó-Ó Mérleg, ma szokatlanul vékony lesz a határ,  fantázia valóság között. Néha nem vagy biztos abban, hogy képzelted, álmodtál bizonyos dolgokat vagy meg is történtek? Az élénk képzeleted  a munkában még jól is jöhet, a magánéletedben már kevésbé, mert bizonytalanná és gyanakvóvá tehet.

SKORPIÓ

A szeretteiddel való kapcsolataid nagyszerű érzelmi táplálékot nyújtanak számodra. Ez egy csodálatos nap arra, hogy otthon ejtőzz, vagy bárhol, ahol jól érzed magad. A barátokkal és a családdal töltött időt ma áldásnak érezheted. Határtalan szeretetet és megértést kapsz tőlük, amire most nagy szükséged van.

NYILAS

Ébredés után írd le az álmaidat, mert tele vannak szimbolikus jelentéssel, üzenetekkel, amelyeket felhasználhatsz egy kreatív projektben, vagy a problémáid megoldásában, de még a mélyebb önismeretet is elősegíthetik. Ma jobban jársz, ha inkább magaddal foglalkozol, mert azt veheted észre: eléggé paprikás hangulatban vannak körülötted az emberek.

BAK

Felszínre kerül játékos oldalad és ma egészen vad, őrült dolgokra is igent mondhatsz. Hagyd, hogy a barátaid és kollégáid lássák az igazi lényedet, és élvezd a körülötted lévő emberek csodálatát, és egyúttal támogatását. Sokat dob az önbizalmadon, hogy mások szabályosan körberajonganak.

VÍZÖNTŐ

Sebezhetőnek, szorongónak érezheted magad, de hajlamos lehetsz elhessegetni és úgy tenni, mintha minden rendben lenne. Ám ha figyelmen kívül hagyod őket, csak megerősödnek! Ez pedig azt eredményezheti, hogy egész nap feszült leszel. Légy gyengéd magaddal, és gondoskodj testi-lelki szükségleteidről!

HALAK

Lehet, hogy a körülötted lévő emberek a mai napon érzelmileg sebezhetőnek érzik magukat. Te viszont ragyogó formában vagy és éppen emiatt ma előszeretettel támaszkodnak rád mások. Ma a legjobb módja annak, hogy megnyugtass valakit, aki ideges: tudasd vele, hogy tiszteletben tartod az érzéseit.

Ha már itt vagy, ezeket se hagyd ki:

3 kapcsolatfüggő csillagjegy, aki képtelen pasi nélkül meglenni

3 csillagjegy, akinek nem okoz gondot a hazugság

3 csillagjegy, akivel a legnehezebb kijönni