Kimondottan ragyogó hangulatban lesznek a csillagjegyek a napi  horoszkóp szerint, és a legtöbbjük eredmény nap elé néz.  Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS   

Általában abba ölöd az energiádat, ami pillanatnyilag a legérdekesebbnek tűnik. De a mai napon kicsit megfontoltabban kezeled a dolgokat. Talán dolgozol valamin, amit fárasztónak találsz, vagy olyasmivel foglalkozol, amit inkább elkerülnél, de kétszer is meggondolod, mibe fekteted az erődet.  Szerencsére ma is könnyedén fogod venni az akadályokat!

BIKA

Ma elégedetten sóhajtozol és mosolyogsz. Ilyen magabiztosnak lenni csodálatos érzés, nem igaz? Tisztában vagy a képességeiddel, tudod, mennyit érsz. Erős önbecsülésed megkönnyíti az előre gondolkodást, amikor eldöntöd, mivel szeretnél foglalkozni a napokban. Ez is olyan nap, amikor lazán megbirkózol a kihívásokkal.

IKREk

Törekedj arra, hogy ma megbízható és pontos legyél, még akkor is, ha olyan feladatra kell összpontosítanod, amelyet inkább mellőznél. Az embereknek tudniuk kell, hogy számíthatnak rád, és magadnak is bizonyítanod kell: bármire képes vagy. Viszont a pénzügyeid áttekintéséhez is alkalmas ez a nap, így rájöhetnél, hova folyik el a pénz.

RÁK

Ma különösen nagyra értékeled azokat az embereket és dolgokat, amelyek aktív részei a személyes világodnak. Ez magában foglalja a családot és a barátokat, a jó munkát vagy a kényelmes otthont. Feltétlenül fejezd ki ezt a hálát, az univerzum irányába is. A hála érzése egy erős lelkiállapot, és elsegítheted vele, hogy még több dolgot kelljen meghálálnod.

OROSZLÁN

Nincs azzal semmi baj, ha szereted a szép dolgokat. Egy stílusos ruha vagy egy tetszetős hálószobai kiegészítő megmutatja jó ízlését és művészi érzékenységét. De ma rövidzárlatot kapsz és elbizonytalanodsz. Egy jó baráttal folytatott beszélgetés sokat segíthet, és rámutathat arra, miért kételkedsz önmagadban.

SZŰZ

Csodás hangulatban vagy Szűz, az egész világra mosolyogsz! A barátokkal vagy a családdal eltöltött idő sok örömet okoz. A munkád is jól megy, és sikert sikerre halmozol a mai napon. Még az akadályok sem borzolják a tollaidat, azokat is lazán veszed. Egyszerűen ma tényleg minden varázsütésre megy,  szerencsésnek  érezheted magad!

MÉRLEG

Természetednél fogva társasági lény vagy, és ma a szokottnál is kellemesebb időt tölthetsz a szeretteiddel, barátaiddal. Mindenki igyekszik a kedvedben járni, hát fogadd el nyugodtan, ha meghívnak egy kávéra és közben elhalmoznak bókokkal. A pasid viszi a pálmát, aki egy igen gáláns ajándékkal lep meg.

SKORPIÓ

Szeretnél szorosabb kapcsolatot kialakítani valakivel, akit szeretsz, de valahogy ez nem olyan egyszerű, mint gondolnád. Úgy tűnik, valami akadályozza ezt köztetek. A dolgok kibeszélése mindig jó ötlet, de úgy tűnik, ma rossz irányt vehet a beszélgetés. Talán jobb, ha ma inkább csak magaddal foglalkoznál!

NYILAS

Megkapod a várt – vagy éppen váratlan, de kellemes csalódást okozó – bónuszt, esetleg más forrásból, de pénz üti a markodat. Bőven lesz mit félretenned, de szívesen megosztanád a szeretteiddel. Lepd meg hát a barátaidat egy vacsorával, esetleg a pasidat azzal, amire régóta vágyik. Vagy kényeztesd saját magadat egy szép kis ajándékkal!

BAK

Egész nap hajtani fogsz, mint az őrült, Bak! Ezerrel pörögsz a melóban és azonkívül is. Viszont napközben is látni fogod: sorra pipálod ki a feladatokat és halmozod a sikereket. Mindenképpen jutalmazd meg magad a nap végén. Menj el a barátaiddal egy jó étterembe vagy igyatok meg együtt valamit!

VÍZÖNTŐ

Ma nem vagy hajlandó beletörődni abba, ahogy jelenleg állnak a dolgok. Ami felett hatalmad van, azon tudsz változtatni, de néhány dolog nem rajtad múlik, és ezt el kell fogadnod. Vagy persze léphetsz is: a melóhelyről, a kapcsolatból. De kétszer is gondold át, mit teszel, nehogy bármit is meg kelljen bánnod!

HALAK

Mindegy milyen az idő odakint, a te lelkedben Halak napfény uralkodik. Ráadásul ma több időt lehetsz azokkal, akik fontosan számodra, és feltöltenek téged pozitív energiával. Viszont légy óvatos, mert a túlzott kedvességedet félreérthetik a munkahelyeden – legrosszabb esetben a főnököd -, és kínos szituba keveredhetsz.