Rengeteg energiájuk lesz a napi horoszkóp szerint a csillagjegyeknek, de hirtelen makacskodni kezdenek azok, akik pont a nyitottságukról híresek! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS   

Ha vezető pozícióban vagy a munkahelyeden, akkor sikeresen motiválhatod a csapatodat, így ma elég sok mindent elérhettek. Koncentrálj a nyitott, toleráns kommunikációra. Az emberek most sokkal jobban reagálnak egy kiegyensúlyozott, meleg megközelítésre, mint egy főnökös vagy kritikus kinyilatkoztatásra, és ez a barátaidra, a pasidra is igaz!

BIKA

Ha okosan osztod be az energiádat Bika, akkor mindenre fog jutni és jelentős előrelépéseket tehetsz. Csak haladj egyenletesen előre, légy kitartó, ne változtass a terveiden, és meg fogsz lepődni azon, mi mindent érsz el! Délután pont úgy adod át magadat a  pasid  ölelésének a koktélnak a barátaid körében, mint aki jól végezte dolgát.

IKREK

Úgy érezheted, hogy az univerzum üzenni próbál neked, és a nap folyamán több megvilágosító élményben lehet részed. Fontos felismeréseket teszel a mai napon, amelyeknek köszönhetően megváltoztathatod az életedet. Azért ne egy nap alatt akarj gyökeres változtatásokat végrehajtani!

RÁK

Nyugodt, és csodás hangulatban vagy ezen a pénteken, kedves Rák. A környezetedtől is árad a szeretet, de még az elismerés is a megjelenésedet, kisugárzásodat illetően. Ez sokat dob majd az önbizalmadon! Viszont fel kellene hívnod az egyik rokonodat, mert szüksége lenne a támogatásodra.

OROSZLÁN

Sok mindent elérhetsz ma, mivel temérdek energiád van. Érdemes összedolgoznod a kollégákkal a gyorsabb eredmények érdekében. Így vagy úgy, de lehetőséged lesz megvillantani a képességeidet a munkahelyeden, és tető alá hozhatsz egy üzletet vagy olyan más bravúros dolgot viszel véghez, hogy az plusz pénzt vagy előléptetést hoz neked.

SZŰZ

Minden feladatodat szép sorjában kipipálhatod, csak légy racionális és gyakorlatias, ahogy mindig. Ám a szeretteidnek szükségük lehet a tanácsodra, a támogatásodra, velük szemben légy együttérzőbb és megértőbb. Ma újfent rádöbbensz, milyen jól esik másoknak segíteni, tán ahhoz is kedvet kapsz, hogy valamilyen humanitárius elfoglaltságot találj magadnak.

MÉRLEG             

Szívesen töltenél ma minél több időt szeretteid,  barátaid körében, ám meglehet, ők sajnos nem érnek rá. Ne legyen emiatt rossz kedved, majd máskor bepótoljátok! Használd a megmaradt idődet arra, hogy utolérd magad vagy végre szánj egy kis időd a kedvteléseidre, és olvass, filmezz, alkoss!

SKORPIÓ

A mai kihívás a következő: lazíts, és értékeld azt, amivel rendelkezel: az emberek, akik szeretnek téged, a tehetségek és készségek, amelyeket kifejlesztettél, és azok a dolgok, amelyekért megdolgoztál. Az, hogy megbecsülöd mindazt, amid van, különösen jó kedvet varázsolhat egész napra, és figyeld meg: gyarapítani fogja a meghálálandók számát!

NYILAS

Fontos, hogy ma nyitott legyél Nyilas! Mindig filozofálsz és tanulsz, ezek a legcsodálatosabb tulajdonságaid közé tartoznak. De ezen a napon beléphet a makacsság a képbe, és ha egyszer döntést hoztál, képtelenség megváltoztatni a véleményedet. Fontold meg mások nézőpontját, ha nem akarsz egy hatalmasat koppanni!

BAK

Ma nem probléma, ha sokat kell dolgoznod, mert fitt vagy és elszánt. Pontosan tudod, mi kell tenned, és hogyan, éppen ezért jelentős sikereket könyvelhetsz el. Sikerülhet bebiztosítani magadat a munkahelyeden, illetve anyagi szinten is. Sőt, ha kétségeid vannak a pasiddal kapcsolatban, akkor nyugodj meg: mellette is megleled a vágyott biztonságot.

VÍZÖNTŐ

A nyitottság az egyik legjobb tulajdonságod. Ma mégis valamiért makacskodni támad kedved, és a legkevésbé sem vagy nyitott az újdonságokra, sem pedig mások ötleteire. Szigorúan csak a jól bevált módszereket vagy hajlandó alkalmazni. Vigyázz, nehogy kellemetlenséget okozzon a csökönyösséged!

HALAK

A hatékony munkavégzés ma nem probléma. Egész nap fókuszált és produktív vagy, nem lesz nehéz sikereket elérned. A legjobb az, hogy az eredményességed különösen boldoggá tesz, Halak. A kemény munkát pedig a jól megérdemelt pihenés követi este a szerelmed mellett, méghozzá romantikus légkörben!