Leginkább a kommunikáción lesz a hangsúly napi horoszkóp szerint a csillagjegyek életében, és ha jól bánnak a szavakkal: bármit megkaphatnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A szokásosnál is könnyebben sikerül megfogalmazni a vágyaidat. Használd ki, hogy ma valósággal a szádba adják a szavakat a csillagok, és oszd meg ötleteidet azokkal, akiktől segítséget remélsz. Néhány ilyen beszélgetés segíthet elindulni az úton a céljaid fel. A barátokkal, és az idegenekkel folytatott társalgások is szórakoztatónak, hasznosnak bizonyulnak.

Bika

Könnyen szót értesz másokkal a munkahelyeden, emiatt gördülékeny és eredményes nap vár rád. Ezenfelül az univerzum is üzenni próbál cikkeken keresztül vagy a könyv segítségével, amit éppen olvasol. Váratlanul érhet a felismerés: megvan a válasz, amit eddig kerestél!

Ikrek

Játékos hangulatban vagy ma. Viccelődsz, szórakozol másokkal és a környezeted is partner benne. Lépten-nyomon flörtölsz, ami tovább növeli az amúgy is jó kedvedet. Úgy érzed, az egész világ mosolyog rád és szeret. A flörtöléssel azért légy óvatos, nehogy valaki félreértsen!

Rák

Nehezedre esik kifejezni a legmélyebb érzéseidet. Lehet, hogy nem is ma kellene beiktatnod a lelkizést a környezeteddel. De bármilyen probléma is merüljön fel, azt könnyedén orvosolhatod humorral. Mindenki vevő lesz rá körülötted, és még a legkínosabbnak tűnő szitut is szebbé varázsolja.

Oroszlán

Rengeteg energiád van Oroszlán! Olyan vagy, mint egy ezerkarú istenség, aki egyszerre több dolgot is kézben tart. Ne lepődj meg, ha estére olyan leszel, mint akit teljesen kifacsartak. Bár még ennek ellenére is marad elég energiád ahhoz, hogy az ágyban is megmutasd a pasidnak, milyen sokoldalú vagy!

Szűz

A mai napon élvezed az univerzum támogatását: használd ki! Segíthet tárgyalni az előléptetésedről, a fizetésemelésedről, a szabadságodról, amiről csak szeretnéd. Ma varázsütésszerűen sikerülhet jelentős sikert elérni a karrieredben.  Azt is lehetne mondani, nincs más dolgod, mint kívánni!

Mérleg

Kösd fel a gatyádat, mert ma legalább száz felé kell figyelned. A melóhelyeden is rengeteg a meló, ahol mindenki a te segítségedet kéri. Közben a barátok, rokonok is megtalálhatnak az ügyes-bajos dolgaikkal, és talán van még mára néhány elintéznivalód is. Este úgy dőlsz majd az ágyba, mint egy krumplis zsák, nem lesz gond az elalvással!

Skorpió

Ma egész nap az egekben lesz a vérnyomásod, mert finoman szólva is azt érzed, egy halom  rossz képességű ember  vesz körbe. Ne vedd őket túlságosan komolyan, és magadat se! Ahelyett, hogy elküldenél másokat melegebb éghajlatra, próbáld viccelni, ami bosszant.

Nyilas

Több izgalmas beszélgetésben is lesz ma részed, amelyek inspirálóan hatnak rád. Ugyanakkor még mindig megszállottan ragaszkodsz az eredeti ötleteidhez. Érdemes lenne felülvizsgálnod őket, és beilleszteni pár újat, hogy eredményesebb lehess. Ugyanakkor kiváló nap ez a mai romantikázáshoz, és szingliként a könnyed flörtöléshez.

Bak

Olyan leszel ma, mint valami erőmű! Gőzerővel kezdesz dolgozni vágyaid megvalósításán, és napokon belül jelentős sikereket érhetsz el. Azért ne felejtsd el közben szórakozni, mert felejthetetlen élményekben lehet részed már a mai napon! A társasági események, a baráti összejövetelek a vártnál is jobban sikerülnek.

Vízöntő

Vidám hangulatban vagy, az elméd pedig szupergyors. Könnyen meggyőzhetsz másokat arról, amiről csak szeretnéd. Magad is meglepődsz azon, milyen jól forgatod a szavakat. Ha van bármiféle vágyad, amit a szerelmed adhat meg, érdemes a fülébe suttognod! Talán ma este kellene kipróbálnotok az ágyban a  dirty talkot is!

Halak

A mai bolygóállások segítenek szert tenni a vágyott önbizalomra. Lehetőséget biztosítanak arra, hogy kiaknázd a képességeidet. Olyan helyzetek elé állítanak, amelyek révén végre megtanulsz hinni és bízni magadban. Amint ez megtörténik, szárnyra kapsz, és megszabadulsz minden félelemtől és stressztől.