Nosztalgikus érzések, illetve a szeretet, biztonság iránti vágy keríti hatalmába a csillagjegyeket a napi horoszkóp szerint. Nagyon érzelmes nap elé néznek! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma meglepően érzékeny vagy, pedig általában nem sértődsz meg könnyen. Most tényleg befészkeli magát a lelkedbe egy meggondolatlan megjegyzés vagy tett. Az első reakciód a kiabálás lehet, de próbáld visszafogni magad! Inkább adj lehetőséget az illetőnek, hogy bocsánatot kérjen.

Bika

Azt üzeni neked az univerzum: gyere Bika, dobhatsz még egyszer, de utoljára! Ez azt jelenti, esélyed nyílik lefektetni a jövőd alapjait, változtathatsz azon, amin csak szeretnél, és újrakezdheted a dolgokat. Talán ez a lehetőség a munkáddal kapcsolatos vagy a pasiddal való viszonyodat érinti.

Ikrek

Problémák merülnek fel az otthonodban vagy a családnál, amelyek figyelmet igényelnek. Késztetést érzel  arra, hogy ráírj azokra, akiket szeretsz, és megbizonyosodj arról: mindenki jól van. Ez egy jó nap arra, hogy minden fontos kapcsolatodat megerősítsd, különösen a szerelmit. Egy lépéssel közelebb kerülhettek ma a vágyott jövőhöz!

Rák

Ez egy szentimentális nap. Egész végig a nosztalgia ködében lebegsz, miközben kísért a múlt, kedves Rák. Add át magad ezeknek a keserédes érzelmeknek. Néha jó móka újraélni a régi emlékeket, még akkor is, ha kicsit sajog miattuk a szíved. De biztos megvan az oka, miért tört rád ez az állapot, vagyis ma még vár rád egy fontos felismerés.

Oroszlán

Főzés, sütés, kertészkedés és a házon való munka mind-mind jót tenne ma az érzelmi világodnak. Ezek a tevékenységek segítenének megnyugodni és tisztán látni. De ugyanilyen jótékony hatással lehet rád egy kávé a szomszéddal vagy a legjobb barátnőddel. Ápold a lelkedet, és meghálálja a törődést!

Szűz

Nosztalgikus érzések kerítenek ma hatalmukba, Szűz. Elfog a vágy, hogy kapcsolatba lépj régi ismerőseiddel, barátaiddal. Az estédet régi képek nézegetésével töltheted, miközben együtt borozgatsz a szerelmeddel vagy a legjobb barátnőddel, és mesélsz neki a múltadról.

Mérleg

Ma valahogy nem vágysz nagy társaságra, és szívesebben töltenéd az idődet szűk családi körben vagy a pasiddal. Kicsit nyugtalannak érzed magad, de amint átölel mások szeretete, megnyugszol. Biztonságra vágysz, és arra, hogy kiönthesd a szívedet. Este meg is teheted egy felettébb meghitt légkörben.

Skorpió

Az intuíciód ma eléri a maximumot, és lehetővé teszi, hogy alaposan ráhangolódj a körülötted lévő emberekre. Valósággal olvashatsz a gondolataikban, a lelkükben. Ez remek lehetőséget kínál arra, hogy jobban megértsd őket, és előnyösebb tanácsot adhass nekik.  

Nyilas

Lehet, hogy ma inkább kalandozni szeretnél, de várnak az otthoni és munkahelyi kötelezettségek. Esetleg a múltad akadályoz abban, hogy előre tekinthess. Ha már így alakult, használd ezt a napot arra, hogy kívül-belül rendet rakj, így holnap már nagyobb eséllyel adhatod át magadat a szórakozásnak.

Bak

Rá kell döbbenned Bak: minél inkább kerülöd egy érzelmi probléma megoldását, annál inkább bökni fogja a csőrödet. Csak ideig-óráig működik az, hogy beletemetkezel a munkába. Nézz szembe a helyzettel, és old meg mihamarabb. Így megszabadulhatnál a szorongástól és rengeteg plusz energiád lenne.

Vízöntő

Meglepően érzelmes hangulatban leszel, és szívesebben időzöl a családod vagy a pasid jelenlétében. Ma az egyetlen vágyad, hogy szeretetteljes légkör vegyen körbe. Ha van valamilyen érzelmi jellegű problémád, oszd meg egy szeretteddel, mert szinte biztosan a segítségedre lesz!

Halak

Ma a szeretet és a biztonság iránti vágy uralkodik a lelkedben. A szokásosnál is jobban igényled szeretteid jelenlétét. Remek nap ez a mai ahhoz, hogy megerősítsd a kapcsolatodat a családoddal, különösen a szerelmeddel, akivel még a közös jövő, a családalapítás is szóba kerülhet.