Még ma is nosztalgikus, érzelemdús nap vár a napi horoszkóp szerint a csillagjegyekre. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A szokásosnál is gondoskodóbb és együttérzőbb vagy. De miközben te másokkal törődsz, valaki érted aggódik, és úgy érzed, megőrjít a fojtogató szeretetével. Ne légy túl szigorú vele, próbáld megérteni az ő szemszögét. Azért nem olyan bűnös dolog az, hogy valaki szeret és törődik veled, nem igaz?

Bika

Szentimentális hangulat tölti el a szívedet. Egy  barát telefonhívása ma olyan lesz, mint gyógyító balzsam a lelkednek. A régi fényképek nézegetése megmosolyogtat, és talán még meg is könnyezed a szép emlékeket. Néha jól esik belemerülni a nosztalgiába, nem igaz? Fontos felismeréseket tehetsz múltidézés közben!

Ikrek

Egyfelől biztonságra vágysz és a támogató családi körre. Ugyanakkor késztetést érzel arra Ikrek, hogy valami őrültséget csinálj, és új kalandokba vesd bele magadat. Ez az érzés pedig váratlan tettekre sarkallhat, és hirtelen felindulásból lefoglalhatsz egy repjegyet Peruba, visszamehetsz az exedhez vagy zöldre festetheted a hajadat!

Rák

Még a szokásosnál is érzekenyebb vagy a környezetedre. Ez az egyik dolog, amit mások a legjobban csodálnak benned, és ma különösen népszerű leszel a környezeted szemében. Egyrészt azért, mert szuperkönnyen segítesz másokon, és lépten-nyomon hálálkodó emberek vesznek körben. Másrészt bájos kisugárzásod mágnesként vonzza az ellenkező nemet!

Oroszlán

Gondolataid az otthon körül forognak. Szívesebben vagy a szeretteiddel, semmint máshol, és jól esik ezt a biztonságos otthonod melegében tenni. Magad is meglepődsz azon, mennyire szentimentális vagy és hogy a nagy társaság és élénk beszélgetések helyett a csendes visszavonultságra vágysz.

Szűz

Ma a megszokott, logikus gondolkodásmódod átadja helyét az érzelmeidnek. Hirtelen szentimentális hangulatba kerülsz. Előkerülhetnek a régi emlékek, amelyek megnevettetnek vagy váratlan nosztalgiát idézhetnek elő. Ha családi problémákkal foglalkozol, sokkal együttérzőbb vagy, ami segít megoldani a gondokat.

Mérleg

A barátokkal és szeretteiddel való érzelmi kötődés manapság rendkívül fontossá válik. Közel akarsz lenni hozzájuk. Viszont mostanában mindenki elfoglalt körülötted, így nem nagyon jut idő a meghitt együttlétekre. Addig is érdemes telefonon tartani a kapcsolatot, és amíg vársz a közösen töltött időre, iktass be egy kis öngondoskodást!

Skorpió

Mindig is nagyszerű rálátásod volt az emberi természetre, és arra, hogy mi motiválja a körülötted lévő embereket. Most szeretnél segíteni nekik a gondjaik megoldásában. Keress megoldásokat, adj tanácsot vagy segítsd ki őket, ha módodban áll. Ez mindenkinek sokat fog jelenteni - még neked is -, és rendkívül hálásak lesznek neked.

Nyilas

Bármennyire is szeretsz új emberekkel találkozni, néha szükséged van egy biztonságot nyújtó ismerős arcra. Ma a legjobb barátod, a pasid vagy akár a házi kedvenced látványa melengeti a szívedet. Érdemes ma a közvetlen szeretteiddel tölteni a napot, és hagyni, hogy feltöltsenek téged, megadják azt a szeretetet és figyelmet, amire vágysz.

Bak

Általában társaságkedvelő típus vagy, aki szeret a barátokkal lenni. De ma talán semmire sem vágysz jobban, mint az otthon kényelmére. Ha érzelmi válságon mész keresztül, ne próbálj úgy tenni, mintha minden rendben lenne. Magyarázd el barátaidnak, hogy mi a helyzet, és akkor kevésbé fognak aggódni érted!

Vízöntő

Lehet, hogy rosszkedvűen ébredsz fel, vagy valakinek a fájó megjegyzése visszhangzik a fejedben. Akárhogy is, valószínűleg nem vagy kibékülve ma az érzéseiddel. Inkább ragaszkodj a „biztonságos területhez”, és vigasztalódj a szeretteid körében, akiktől megkapod a szükséges támogatást és figyelmet.

Halak

Rendkívül érzékenynek és szentimentálisnak érzed magad. Egy szeretett ember ölelése helyreállítja a lelki békédet. Ma könnyen eltörik nálad a mécses, de ne próbáld visszafogni magad! Az emberek szeretik, hogy ilyen finomlelkű vagy. Jó nap ez a mai családi és baráti programokhoz. Öntsd ki nekik bátran a szívedet!