Délelőtt kissé feszült lehet a hangulat a horoszkóp szerint, de délutánra elvonulnak a sötét felhők, és végre lazíthatsz egy kicsit. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Frusztrált lehetsz a munkahelyi események miatt, de szerencsére délutánra mindez a múlté lesz. Hirtelen megjön a kedved a szórakozáshoz vagy éppen a romantikázáshoz, és keresni fogod a lehetőséget, miként élhetnéd ki magad.  Még jó, hogy a környezeted vevő lesz a bulis ötleteidre!

Bika

Egy régi barátod motoszkál a fejedben, talán még az álmaidba is bekúszik. Ideje lenne felvenni a kapcsolatot vele, hátha te sem hagyod őt hidegen! Ha pedig azt érzed, hogy kezded elveszíteni az irányítást a mindennapokban, akkor mielőbb szállj ki egy rövid időre a mókuskerékből, és lazíts!

Ikrek

Bosszúsággal kezdődhet a napod, ugyanis valaki kapásból beléd köt. Mindjárt el is könyveled, ma csak pocsék napod lehet. Szerencsére délutánra megváltozik a hangulatod, és előtérbe kerül az önérzetes oldalad. Ne is hagyd, hogy mások zaklassanak vagy elnyomjanak! Miután sikeresen megvédted az érdekeidet, mindjárt szebbnek látod a világot.

Rák

Szerelmi életedben komoly problémák merülhetnek fel ma, drága Rák. A jövővel, elköteleződéssel vagy a személyes határokkal kapcsolatos nézeteltérések lehetnek a konfliktusok gyökerei. Ne hagyd, hogy teljesen átvegyék feletted az érzelmek az irányítást. Előbb higgadjatok le, utána sikerül megoldást találni a gondjaitokra!

Oroszlán

Emlékszel, mit álmodtál? Akkor állj meg egy pillanatra, és gondold át alaposan, mert fontos üzenetet kaphattál. Utána már nem lesz rá lehetőséged, mivel a napod egy összetűzéssel fog indulni. Mindenképpen kerüld a vádaskodást, kritizálást, és törekedj a békés megoldásra, így elkerülheted a még nagyobb bajt.

Szűz

Problémáid adódhatnak ma egyik barátoddal, Szűz. Csúnyán összekaphattok, és olyan dolgokat vághattok egymás fejéhez, ami mély sebeket hagy bennetek. Délután már mindketten másképp látjátok a dolgokat. A következő két és fél napban fontos információk juthatnak a birtokodba ki, ezért légy résen, mert téged érinthetnek!

Mérleg

A munka és magánélet egyensúlyának megőrzése ma különösen nagy kihívást jelenthet számodra, és emiatt akár összetűzésbe is keveredhetsz a szeretteiddel. Sokat javíthatnál a helyzeteden, ha délutántól kezdve a következő két napban a barátaidra, és a partneredre fókuszálnál.

Skorpió

Úgy érzed, az univerzum, a túlvilág, vagy valaki, üzenni szeretne neked. Ám hiába próbálod dekódolni a jeleket, sehogy sem jársz sikerrel. Talán félre kellene tenned egy rövid időre, ahelyett, hogy görcsösen igyekszel megérteni. Túl szép délután vár rád, nem kellene sehová sem vezető agyalással töltened.

Nyilas

Borús hangulatban ébredsz, ami csak tovább fokozódik napközben. Irigység, féltékenység lehet úrrá rajtad, ami miatt könnyen összetűzésbe keveredhetsz a környezeteddel. Délutánra kitisztul az elméd, belátod, hogy nincs okod ezt érezni, és sokkal pozitívabb, vidámabb leszel. Ez a tapasztalás a spiritualitás irányába terelhet!

Bak

Már a reggeli órákban sikerülhet összerúgni a port a kedveseddel, a túlzott féltékenységed vagy irányító viselkedésed miatt. Még jó, hogy délutánra mindketten lehiggadtok, és sikerül nyugodtan megbeszélnetek a történteket. Addigra sok mindent másképp, illetve tisztábban fogsz látni, és nemcsak a viselkedéseddel kapcsolatban.

Vízöntő

Túlterhelt vagy, emiatt túlzottan kritikus lehetsz önmagaddal szemben. Napközben megjönnek a tiszta pillanatok, amelyek segítenek belátni, hogy a fáradtság, kimerültség miatt voltál olyan negatív hangulatban. Délután a szerelem megtölti a levegőt körülötted, és kellemes időt tölthetsz el a partnereddel.

Halak

Érdemes lehet ma reggel egy kis szünetet tartani a közösségi oldalaid böngészésében, mert a látottak alaposan megdolgozhatják az önbizalmadat, ahogy az is, ha nem kapsz elég figyelmet. A nap második felében már sokkal jobb lesz a hangulatod, és a csillagok arra bíztatnak, a következő két napot töltsd az öngondoskodás jegyében.

Ezek is érdekelni fognak:

Hogyan dolgozzák fel a csillagjegyek a szakítást?

Szerelemre vagy pénzre vágysz? Használj gyertyamágiát

8 önbizalom-növelő kristály, ami sziklaszilárd magabiztosságot ad