Érzelmi hullámvölgyek várnak a napi horoszkóp szerint a csillagjegyekre, akik ma a szokottnál is jobban keresik családjuk, barátaik társaságát. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A legszívesebben az egész napodat szeretteid, barátaid biztonságot jelentő, szeretetteljes gyűrűjében töltenéd, ám hirtelen eszedbe jut egy régi ötleted, és tudod mi a legszebb? Minden adott ahhoz, hogy megvalósítsd! Ez annyira fellelkesít, hogy megjön a bátorságod elhagyni a komfortzónádat és gőzerővel rápörögni az elképzelésed kivitelezésére.

Bika

Bármennyire is egyedül érzed magad néha, erős kötelékeid vannak a szeretteiddel, és keményen dolgozol azért, hogy azok is maradjanak. A mai nap jó alkalom arra, hogy megerősítsd ezeket a kapcsolatokat. Tölts több időt egy közeli barátoddal, vagy hívd fel egy távoli rokonodat, akivel már rég nem beszéltél.

Ikrek

Olyan vagy, mint egy zúzódás, ami a legkisebb érintésre is összerezzen. Igen, ez azt jelenti, hogy szörnyen érzékeny vagy. Érdemes lenne ma inkább otthon maradnod vagy a szeretteiddel tölteni minden szabad percedet. Ők már tudnak ilyen esetekben kezelni téged, és neked is jót tenne, ha kiöntenéd a szívedet.

Rák

Már te is érzed, hogy igen, ez a te időszakod, még akkor is, rettenetesen érzékeny vagy. De magabiztosnak, erősnek érzed magad, és alig várod a következő heteket. Döntsd el, mi a legfontosabb a számodra, és készíts egy tervet ennek elérésére, hiszen mostanában sokkal könnyebben valósíthatod meg a vágyaidat!

Oroszlán

A családi életed van ma fókuszban, Oroszlán. Még ha simán mennek is a dolgok, ez egy remek nap arra, hogy együtt főzzetek vacsorát vagy társasozzatok. Legyen ez egy olyan este, amikor minőségi időt szánsz a szeretteidre. Még az egészen távoli élő rokonokat is érdemes felhívnod, mivel sok újat tudhatsz meg!

Szűz

Meglepően jól érzed magad azután, hogy másoknak segítettél. Márpedig ma rengeteg lehetőséged van arra, hogy segítséget nyújtsd a környezetednek. Az együttérzésed kimagasló a mai napon, és könnyedén mások segítségére lehetsz. Miközben mások mankója vagy, ne lepődj meg azon, ha meg tudsz valamit saját magadról is!

Mérleg

Napközben egy kissé lehangoltnak érezheted magad Mérleg. Sokat segítene, ha felhívnád egy barátodat vagy kiöntenéd a szívedet egy közeli szerettednek. De ugyanilyen nagy szükséged lenne az újdonságokra is. Egy új recept, netán étterem kipróbálása sokat dobna a hangulatodon, vagy menjetek el a barátaiddal egy szabadulószobába és szerezzetek új élményeket!

Skorpió

Természetes óvatosságérzeted ma bekapcsol. Vágyat érez arra, hogy inkább otthon maradj a kalandok keresése helyett. Szívesebben töltöd az idődet a szeretteiddel vagy a közeli barátokkal, akikkel együtt nosztalgiázhatsz. Viszont a múltidézésnek köszönhetően sok újat  meg tudhatsz a szeretteidről  is.

Nyilas

Egy kissé aggaszthatnak az anyagi problémáid, és a szeretteidtől vársz megnyugtatást. Képes lennél emiatt egész nap lógatni az orrodat, ám legnagyobb meglepetésedre meglepnek téged a munkahelyeden, vagy a pasidból bújik elő a lovag, és kedveskedik egy gáláns ajándékkal minden ok nélkül. Ez a gesztus azonnal helyrebillenti a lelki békédet.

Bak

Sok ember küzd manapság érzelmi hullámvölgyekkel, és ez a fajta érzés rettentően idegesít téged. Képes vagy minden apróságon felkapni a vizet és minden ember bosszant téged. Lazulj le, Bak. Mindenki követ el hibákat! Este egy jéghideg koktél meg egy hűsítő ázás a medencében vagy a kádban csodát tenne veled!

Vízöntő

Ha érzelmi evő vagy, ma nagyon oda kell figyelned, mert hajlamos lehetsz rájárni a hűtőre vagy legalábbis minden szünetben kirohanni a boltba egy kis nasiért. Valamilyen lelki teher, frusztráció az, ami arra késztet, hogy finomságokkal orvosold a kínzó érzést. Célszerűbb lenne inkább a kibeszélést választanod, és megóvhatnád magadat a gyomorrontástól!

Halak

Ma ismét teljes odaadással összpontosítasz mások szükségleteire. Olyan vagy Halak, mint a tündérkeresztanya és mást se csinálsz, mint mások kívánságait teljesíted. Még szerencse, hogy a segítőszándékod viszonzásra fog találni! Este pedig átadhatod magadat a szerelemnek, mivel partnered gondoskodni fog tested és lelked ellazításáról!