Átmeneti önbizalomhiányra kell számítani a napi horoszkóp szerint, és egyeseknek fel kell kötniük a nadrágjukat a munkahelyükön. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Már a napod is nehézkesen indul be, ráadásul a munkahelyeden is kisebb káosz fogad, vagy majd napközben szabadul el a pokol. Ne aggódj, a délutáni kávézás a barátokkal vagy az esti romantikázás a pasiddal feledteti veled a nap kellemetlenségeit.

BIKA

Méltatlannak találod a munkát, amelyet végzel vagy félelmet érzel vele kapcsolatban. Egész napra megbéníthatnak a negatív érzések. Ezt akár el is kerülhetnéd, ha megosztanád aggodalmaidat a barátaiddal vagy a kollégáiddal, akik segíthetnek tisztábban látni.

IKREK

A nap első felében eluralkodik rajtad az önbizalomhiány Ikrek, am megakadályoz abban, hogy megoszd másokkal a gondolataidat. Aggódsz amiatt, ki és mit gondol rólad. Még jó, hogy a nap második felében olyan hatás ér, aminek köszönhetően visszanyered az önbecsülésedet, így nem szalasztasz el egy remek lehetőséget!

RÁK

Mostanában szenvedélytől és szerelemtől fűtött a kapcsolatod, nehezedre is esik másra gondolni. Pedig amíg a melóhelyen vagy, le kellene szállnod kicsit a földre. Utána repülhetsz a szerelmed karjaiba, hogy egy újabb fantasztikus estét töltsetek el.

OROSZLÁN

Itt a lehetőség, hogy a gondolataidat átültesd a gyakorlatba, és elérd, amit szeretnél! Bár átmenetileg meginghat az önbizalmad, Oroszlán, de szerencsére egy baráttól kapott önbizalomfröccsnek köszönhetően feltöltődsz, és a tettek mezeire lépsz.

SZŰZ

Ma senkihez sincs türelmed. Az még hagyján, hogy emiatt vitába keveredhetsz, de mások megpróbálhatnak beléd kötni épp azért, mert láthatóan kerülöd a konfliktust. Szerencsére még ilyen állapotban is képes leszel diplomatikusan lekoptatni a bajkeverőket.

MÉRLEG

Szerelmi életed különösen kimerítő lehet, mivel az utóbbi időben úgy vetted észre, túl sokat adtál, a párod pedig túl keveset. Ahelyett, hogy azt várnád, a szerelmed magától rájön, mit szeretnél, inkább add a tudtára, és amíg feldogozza, addig szerezz magadnak örömöt! Mondjuk esti borozás a kádban egy jó könyvvel, jöhet?

SKORPIÓ

Amint belépsz a munkahelyedre, a káosszal kell szembesülnöd, de nincs miért aggódnod! A kitartásod, és a tervekhez való ragaszkodásod segíthet átvészelni a napot, ahogy az is, ha kérsz egy kis segítséget. Este a barátaid vagy a pasid jelenlétében kiengedheted a gőzt, és leguríthatsz egy jól megérdemelt koktélt.

NYILAS

Sérülhet az önbizalmad egy mérgező barátod miatt, aki már nap elején lehúzhat téged. Később enyhülhet a rossz kedved, és visszanyered a magadba vetett hitedet. Az esti romantikázás és öngondoskodás pedig minden lelki sebedet begyógyítja.

BAK

Ne engedd, hogy a félelmek vagy az önbizalomhiány visszatartson attól, hogy megpályázz egy posztot, megoszd másokkal az ötleteidet vagy egyáltalán szakmai sikert érj el. Habár mostanában megsérült az egód, de ez nem jelenti azt, hogy nem vagy tehetséges és ügyes. Ne zárkózz el a világ elől a sötét és valótlan gondolataiddal!

VÍZÖNTŐ

Úgy érzed, az emberek nem értenek meg, ráadásul még a fantáziád sem szárnyal, terméketlennek érzed magad. Mielőtt mindent feladnál és elkönyvelnéd, hogy tehetségtelen vagy, hívd fel a barátnődet, és kérj egy kis támogatást tőle! Figyeld meg, utána másképp fogod látni a helyzetedet!

HALAK

A pénzügyi gondok megzavarhatják a kapcsolatod harmóniáját, kedves Halak. Szerencsére később higgadtan átbeszélitek a dolgokat, és végül nem sérül a kapcsolatotok. Addig viszont meglehetősen feszült és zaklatott leszel, nehezen teszed túl magadat azon, ha összerúgod a port másokkal, pláne a pénz miatt! De láthatod, minden okés lesz!