A napi horoszkóp szerint maximális romantikában telik a zodiákus tagjainak napja. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Mosolyoddal, humoroddal, szépségeddel beragyogod az emberek napját. Rajonganak az elbűvölő természetedért, és sokan szeretnének több időt tölteni veled. Már csak neked kellene jobban odafigyelned arra, hogy olyan emberekkel vedd körbe magadat, akik méltók a figyelmedre.

Bika

Olyan érzésed van, mintha egyesek tesztelnének téged. Kíváncsiak arra, mennyire vagy jó kolléga, jó barát vagy éppen jó szerető, netán mennyire vagy tehetséges. Nem kell szó nélkül megfelelned nekik és belemenni a játékukba!

Ikrek

Ragyogó hangulatban vagy Ikrek, és kalandokra, élményekre vágysz. Közben viszont kissé lehúz a tény, hogy nem állnak jól a dolgok a szerelmi életedben. Légy türelmes, és ne aggódj, meg fognak oldódni a problémák. Addig menj, és kalandozz!

Rák

Az érzéki, szenvedélyes szeretkezés határozottan szerepel a ma esti tevékenységek napirendjén. A szórakozás, a romantika és a szerelem mind-mind olyan kulcsfontosságú dolgok, amik valószínűleg elsőbbséget élveznek a napodban.

Oroszlán

A csillagok azt jelzik, szerelemből és a romantikából nem lesz hiány. Minden nagyszerűen alakul a szerelmi életedben. Csak légy óvatos, és ne kényeztesd el a pasidat annyira, hogy énközpontúvá váljon, és végül figyelmen kívül hagyja a vágyaidat.

Szűz

Meglepően mélyebbé, szorosabbá válik a kapcsolatod egy közeli barátoddal vagy rokonoddal, aki motiváló hatással van rád. Ha pasi a barát, akkor ehhez romantikus érzések is társulhatnak, és akár eldurranhat egy tökéletes, filmes csók köztetek.

Mérleg

Te gőzerővel haladnál a szerelmi életedben, de a pasid be van lassulva. Ma még a romantikus estét is vontatottnak fogod érezni, nem hogy a kapcsolatotokat. Bár hajt a szenvedély, de mi lenne, ha megpróbálnád az embered szemszögéből nézni és élvezni a dolgokat? Hátha neked is bejön!

Skorpió

Legtöbbször jó, ha határozott véleményed van, és független, kissé akaratos vagy, Skorpió. De vannak más esetek is, amikor ez a hozzáállás elriasztja az embereket, akiktől azt reméled, hogy közelebb kerülsz hozzájuk. Szóval, ma elővehetnéd az érzékeny, nyitott oldaladat!

Nyilas

Érzékeny, érzéki oldalad kerül ma előtérbe, Nyilas. Ez lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb módon közelíthess a pasidhoz, aki valószínűleg épp erre vágyik: megértésre, gyengédségre. Egy borozgatós, lelkizős este után sikeresen ágyba csalhatod egy forró szeretkezésre.

Bak

Légy büszke az érzékeny oldaladra, Bak. Bár sebezhetőnek érzed magad, amikor szerelemről és romantikáról van szó, de épp ez visz téged közelebb a szerelmedhez.  Merj neki beszélni az érzéseidről, és meglehet, az estei lelkizés forró szexbe torkollik.

Vízöntő

Simán eléred életed legtöbb területén a kívánt célt. Megérett az idő arra, hogy a kezedbe vedd az irányítást. De sajnos előfordulhat, az életednek van egy fontos része, ami nem úgy fog sikerülni, ahogyan eltervezted, ez pedig a párkapcsolat. A pasid makacsul ellenáll a vágyaidnak!

Halak

Tedd félre az aggodalmaidat, Halak. Ne gondolj a jó szórakozás lehetséges negatív következményeire. Összpontosíts a pillanat örömére. Ma rendkívül sokat tehetsz a kapcsolatodért azzal, ha az ösztöneidre hagyatkozol, és elengeded magad!