A napi horoszkóp szerint a zodiákus tagjainak gondjaik akadhatnak a szerelmi életükben. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Túl gyorsan próbálsz az út végére érni anélkül, hogy igazán élveznéd annak minden pillanatát, Kos. Ez különösen igaz, ha művészi projektről vagy párkapcsolatról van szó. Amennyiben nem élvezed az utazásod minden részét, akkor talán nem ez az az út, amin járnod kellene!

Bika

Sokszor érzed magányosnak és meg nem értettnek magadat. Mit gondolsz, mi lehet ennek az oka? Az nem segít, ha elvárod másoktól, hogy kitalálják a gondjaidat. Adj hangot az érzéseidnek, és akkor változhatnak a dolgok körülötted.

Ikrek

Olyan vagy, mint egy óriás, aki megpróbál barátkozni egy törpével. Semmi közös nincs bennetek, és még csak nem is ugyanazt a nyelvet beszélitek. Ráadásul egy ártatlan megjegyzéssel is eltaposhatod. Ez nem azt jelenti, hogy akkor ne barátkozz az illetővel, de tudnod kell: nem lesz könnyű!

Rák

Semmiképpen se vedd túl komolyan ma magadat, Rák! Ez főleg a  párkapcsolatodra  meg a képességeidre igaz. Ha túl szigorú vagy, tutira depressziózni fogsz a nap végén.  Engedd meg magadnak, hogy hibázz, és tanulj meg nevetni a bakijaidon!

Oroszlán

Nagyon elszánt vagy ma, Oroszlán. Csak vigyázz, ne csapjon át kétségbeeséssé, mert olyankor szoktál kockázatos vagy cikis helyzetekbe keveredni. Ez különösen igaz, ha szívügyekről van szó. Ugye nem akarod, hogy a pasid vagy a kiszemelted elmeneküljön?

Szűz

Ha a romantikára vágysz, akkor fel kell élesztened a kapcsolat tüzét,  vagy szingliként minimum el kell menned randizni. Simán elérheted a célodat, ha egy kicsit kezdeményezőbb vagy, és nem vársz tovább a másik fél lépésére.

Mérleg

Úgy érzed, a pasid nem veszi a figyelembe az érzéseidet, és emiatt egyre feszültebb vagy. Ne várd meg, amíg kirobban a vita, hanem ültesd le, és beszélj vele a gondjaidról. A  melóhelyeden megpróbálhatnak keresztbe tenni neked, de szerencsére elkerülöd a várható kellemetlenséget.

Skorpió

Van egy ellenséged a melóhelyen, aki azon ügyeskedik, hogy ne érj célt. Ha tudod, ki lehet az, akkor elegánsan éreztesd vele: tisztában vagy miben mesterkedik, de ne süllyedj le az ő szintjére, hogy visszavágsz. Járj előtte két lépéssel, és akkor nem árthat neked!

Nyilas

Néha elveszíted az önkontrollt Nyilas, és olyankor durván beszólsz másoknak, vagy  kipletykálsz  valakit, és nem gondolsz bele abba, milyen kellemetlen helyzetbe hozhatod. Miután ma is felbőszíthet valaki, megint ezt fogod tenni.

Bak

Hirtelen rá kell döbbenned: szerelmes vagy, Bak! Ez a szerelem totál felemészt, és másra sem tudsz gondolni, így a melóhelyen sem fogsz túlságosan remekelni. Ahelyett, hogy küzdenél ellene, fogadd el, és oszd meg azzal, akiért annyira odavagy!

Vízöntő

Olyan hív ma randizni téged, aki vegyes érzelmeket vált ki belőled. El is fogadnád a meghívást, meg nem is. Tetszik is a pasi, de valamiért taszít is. Mit lehet ilyenkor tenni? Mérlegeld alaposan a lehetőségeket, mi történhet a randi közben és után!

Halak

Komoly problémák merülnek fel az életedben, amik megnehezítik a lelki békéd megtalálását, Halak. Ezek valószínűleg magánéleti meg munkahelyi gondok. Szerencsére ott a megbízható BFF-ed, aki kisegíthet, és megsúghatja, mit kellene tenned.