A napi horoszkóp szerint ma új életet kezdenek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Hamarosan új időszámítás veszi nálad kezdetét. De ehhez fontos, hogy megtanuld a leckéidet, amiket a sors tanít neked. Vagyis, ha tanultál az előző hetek kihívásaiból, a napokban új életet kezdhetsz. Ha nem, akkor feszült helyzetre számíthatsz!

Bika

Elvégezted azt a lelki lomtalanítást, amit a sors kért tőled az elmúlt hetekben, Bika? Ha igen, akkor a mai naptól fogva minden sokkal jobb és könnyebb lesz az életedben, sőt: új fejezet veheti kezdetét. Amennyiben nem, akkor újabb kihívások várnak rád.

Ikrek

Nemsokára véget érnek a különböző kapcsolati problémák, legyen szó romantikus, baráti vagy rokoni viszonyról. A sors így próbált felkészíteni téged egy következő ciklusra. Szóval folytasd a kapcsolatok elrendezését, hamarosan kiderül, ki marad melletted és ki nem!

Rák

Ez a kapcsolatépítés első szakaszának vége. Elégedett vagy azokkal az emberekkel, akiket megismertél? A következő napokban megerősödnek a kötelékeid, néhányan viszont lemorzsolódnak és csak azok tartanak veled az új életedbe, akikre valóban szükséged van.

Oroszlán

Itt a vége az utazásodnak, kedves Oroszlán. Akár belső, akár külső úton voltál, a bolygóenergiák egy biztonságos kikötőbe visznek. Megérkeztél egy új világba, és holnaptól tapasztalni fogod, hogy jelentős változások mentek végbe benned, és talán a kapcsolataidban is.

Szűz

Az elmúlt hetek eseményei után továbbra is  ugyanaz a személy  akarsz lenni? Ezt a kérdést mindig jó feltenni, főleg egy olyan napon, mint a mai, ami elsöprő változásokat tartogat. Ne félj kilépni a komfortzónádból és más lenni!

Mérleg

Az előtted álló nap lehetőséget ad az elmúlt három hét eseményeinek elemzésére, Mérleg. Sok fontos következtetést vonsz le a szerelmi életeddel kapcsolatban. Arra juthatsz, hogy a dolgok keveset változtak, vagy semmit nem. Most mihez kezdesz?

Skorpió

Úgy érzed, nem haladsz a céljaid felé. Csalódtál a szerelmi életedben? Lehet, az utóbbi időben sok energiát fordítottál rá, anélkül, hogy sok eredményt láttál volna. Várj még néhány napot, mielőtt bármilyen drasztikus döntést hozol a jövőt illetően!

Nyilas

Mérgesnek érzed magad ma? Ez aligha meglepő, mivel ez a nap arra inspirál, hogy alaposan átgondold, mi történik az életeddel. Hirtelen ráébredhtesz: eddig rossz döntéseket hoztál. Ne aggódj, még nincs késő változtatni!

Bak

Szétszórtnak érzed magad, Bak? Ma millió különböző dolgon tűnődsz. Elég erős vagy ahhoz, hogy új munkahelyi vagy párkapcsolati kötelezettséget vállalj? Elég vonzó vagy? Fontos vagy a pasidnak? Ne aggódj, estére mindenre választ kapsz!

Vízöntő

Az elmúlt hetekben sokkal aktívabb voltál a szokásosnál. Új emberekkel ismerkedtél meg, új tapasztalatokat szereztél, találkozókon vettél részt, és talán még rövid utazásokat is tettél. Ezek mind hozzájárultak ahhoz, hogy ma új időszámítás vegye kezdetét az életedben.

Halak

Fáradt vagy, Halak? Ez nem csoda! Annyira szeretsz hasznos lenni, hogy az elmúlt hetekben széthajtottad magad. Ideje pihenni, és átgondolni az életedet, hogy mi lesz a saját boldogságoddal. Ez lenne a legbölcsebb és legésszerűbb dolog, amit ma tehetsz.