A napi horoszkóp szerint ma aggódni vagy unatkozni fognak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Valamilyen csoportos rendezvényen való részvétel ma különösen vonzónak tűnhet. De a  családoddal kapcsolatos aggodalmak  elvonhatják a figyelmedet, így nem tudsz igazán figyelni vagy hasznot húzni belőle. A beszélgetés egy részét kifejezetten unalmasnak találhatod.

Bika

Ma valószínűleg rendkívül unalmasnak találod házimunkát és a munkahelyi feladataidat. Azon kaphatod magad, hogy az órát nézed, és úgy érzed, eltelt egy óra, majd rájössz: még csak tíz perc telt el. Ha valamit el tudsz halasztani holnapra, mindenképpen tedd meg!

Ikrek

Folyamatosan álmodozol és tervezgetsz, kedves Ikrek, emiatt nehezedre esik figyelni és dolgozni. A legjobb, ha megteszed, ami elengedhetetlen, utána bűntudat nélkül fantáziálhatsz arról, hogy valami sokkal kellemesebb dolgot csinálsz!

Rák

A rokonok vagy barátok miatti aggodalmak egész nap kínozhatnak, Rák. Talán még nem tudni pontosan, mi a baj, és ezért tehetetlennek érzed magad. Bármilyen homályos aggodalmad is van, ne próbáld meg erőszakkal kideríteni az igazságot, inkább légy türelemmel!

Oroszlán

Lehet, hogy ma egy idősebb látogató keres fel. Valószínűleg nem leszel túlzottan elragadtatva ettől, de így is képes leszel a jó házigazdát játszani. A szerelmi életedet és a barátokkal töltött időt kissé korlátozhatják ma a családdal, különösen a szülőkkel szembeni kötelezettségek.

Szűz

A hétköznapi feladatok halálosan untatnak ma. Valószínűleg nyugtalan is leszel, és erős kísértést érezhetsz, hogy feladd az egészet, és elmenj valahova, ahol jól érezheted magad. Jól gondold meg, mit csinálsz! Van, amit nem lenne szerencsés másik napra halasztani.

Mérleg

Pénzügyi problémák zavarhatnak ma, Mérleg. Valószínűleg nincs elég pénzed ahhoz, hogy megvegyél valami fontosat vagy elindítsd a vállalkozásodat. Mielőtt meggondolatlanságot követnél el, fontold meg, nincs-e olyan a környezetedben, aki kisegíthetne!

Skorpió

Egy közeli ismerősöd kér ma tőled segítséget, aki nem mellesleg elég vonzó. Ám feszült vagy a családod miatt, talán aggódsz egy szeretteidért. Meglehet, hogy nem bírod visszatartani az érzéseidet, és épp az illető vállán sírod ki magad, akivel váratlanul az ágyban találhatjátok magatokat!

Nyilas

Rég nem hallottál egy közeli barátodról, és egy kicsit aggódsz, Nyilas. Talán ez a személy nem volt jól, amikor utoljára beszéltél vele. Jó ötlet lehet felhívni, már csak azért is, mert furcsa és nyugtalanító álmok zavarhatják meg az éjszakai alvásodat.

Bak

A társasági események ma nem bizonyulhatnak olyan kielégítőnek, mint általában. Valószínűleg kedved sincs hozzájuk. Bármilyen beszélgetésbe is kezdesz, triviálisnak és unalmasnak tűnik. Viszont sokat tanulhatsz a körülötted lévő emberektől anélkül, hogy egy szót is szólnál.

Vízöntő

Utadba állhat a büszkeséged, Vízöntő. Talán felkérnek egy olyan feladat elvégzésére, amit alábbvalónak tartasz. Emelkedj felül a rossz érzéseden, és inkább hozd ki magadból a legtöbbet! Később bánhatod, hogy nem te végezted el a feladatot!

Halak

Nagyon gazdag a képzeleted, és ma fantasztikus dolgok jutnak az eszedbe. Még az is megfordul a fejedben, hogy írnod vagy festened kellene, de az  önbizalomhiány  elbátortalaníthat. Ennek ellenére erőt kellene venned magadon, és megtenned!