A napi horoszkóp szerint szócsatába keveredhetnek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma egy kissé feszült leszel, mert úgy érzed: mindenki önző körülötted. De ne gondold ezt feltétlenül rossznak, hiszen létezik egészséges önzés. Talán egyszerűen leterhelt a környezeted, és ezért tűnik úgy, hogy csak magukra gondolnak.

Bika

Vedd fel a páncélodat Bika, és készülj a csatára! Ma feszült lehet a hangulat körülötted, és kevés is elég ahhoz, hogy egy szempillantás alatt beléd álljanak az emberek. Ezen a napon hajlamosak az agresszióra, szóval légy óvatos!

Ikrek

Mindketten feszültek lesztek a pasiddal, és kevés is elég ahhoz, hogy összekapjatok. Ám amíg te a békére törekszel, és nem célod támadni, addig a pasid sokkal gátlástalanabbul próbálja kifejezni az igazát, és durva dolgokat vághat a fejedhez.

Rák

Most van a tökéletes alkalom ahhoz Rák, hogy valakinek bevalld az érzéseidet, akár jók, akár rosszak. Ha bent tartod, csak rosszabb lesz! Ne görcsölj azon, mit foghozzá szólni az illető! Itt az ideje, hogy kicsit merészebb legyél!

Oroszlán

Valószínűleg a véleményed egész nap beszédtéma lesz, kedves Oroszlán. Nagyon erős akaratod van, és nem félsz kifejezni a gondolataidat. Ne törődj azzal, mit mondanak mások, mert végre kezedbe veheted az irányítást, és megvalósíthatod a céljaidat!

Szűz

Valaki ma kegyetlenül belegázol a lelkedbe. Ne menj el mellette szó nélkül! Nyugodtan mondd ki, mit érzel, de nemcsak neki, hanem bárki másnak is, ha egyszer azt érzed valakivel szemben: betelt a pohár. Utána sokkal jobban fogod érezni magad.

Mérleg

Ma nagyon elszántan kell küzdened, Mérleg, és ne hagyd, hogy a környezeted elbizonytalanítson. Bízz önmagadban! A másik viszont, ami eltántoríthat a célodtól, ha lépen-nyomon megállsz másoknak segíteni. Légy nyugodtan picit önzőbb, különben sosem éred el a célodat!

Skorpió

A hajó lassan távozik, úgyhogy jobb, ha felpattansz a fedélzetre, Skorpió, különben lemaradsz a kivételes lehetőségről! Ezzel együtt ma a környezeted állandóan kritizálhat és csipkedhet. A mai bolygóenergia arra tanít: védd meg magad!

Nyilas

Ma csak egyféleképpen érheted el a célodat: ha agresszív vagy. Ez persze nem a fizikai erőszakot, hanem azt, amikor szavakkal vered vissza az ellenségeidet, és megvéded a határaidat. Sajnos többen is kóstolgathatnak, sőt, azon lesznek, hogy elgáncsoljanak.

Bak

Kitudja miért, de egyesek célpontnak tekintenek és a szavaik úgy csattannak rajtad, mint az ostor. Természetesen nem az a fajta vagy, aki csendben tűr, és olyan agresszióval találkozhatnak a részedről a kötekedők, amire nem számítanak.

Vízöntő

A mai bolygóállás segít megtalálni azt az  önbizalmadat  és fizikai erőt, amire szükséged van vezetői képességeid fejlesztéséhez. Itt az ideje, hogy kezedbe vedd az irányítást, akár a munkahelyeden is. Képes vagy rá!

Halak

Még érzékenyebb lehetsz a szokottnál, ami azért probléma, mert épp a szíved lesz a célpont. Egyesek kifejezetten azon dolgoznak, hogy megbántsanak. De neked sem kell több: felszívod magad, és a szavak erejével megsemmisítő csapást mérhetsz az ellenfeleidre.