A napi horoszkóp szerint ma mindenkinek gondja támadhat egy közeli ismerősével. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Valami, amire vártál, késik. Előfordulhat, hogy a megrendelőlap elveszett, vagy nem érkezik meg időben a csomagod, a vonatod. Érthető módon, a sokadik késésnél már kezd elszállni az agyad. Nyugi Kos, hamarosan minden megoldódik!

Bika

Jót tenne neked egy kis mozgás! Kicsi korodban élvezted a versenyt. Emlékszel, milyen izgalmas volt elsőként feljutni a domb tetejére? Életed nagymértékben gazdagabb lesz, ha megtalálod a módját a hasonló érzések újraélesztésének.

Ikrek

Szenteld a napot a barátaidnak vagy a pasidnak. Talán úgy érzed, nincs most erre időd, vagy nem lennél jó hallgatóság. De sokkal rosszabb lesz, ha megint lemondod a találkozókat, és nem jut egy kis időd a kikapcsolódásra.

Rák

Egy barát vagy családtag lassan megmérgezi a kapcsolatodat, Rák. Folyamatosan igyekszik manipulálni téged. De ma jöhet el annak a napja, amikor ezt észreveszed! Épp időben, mielőtt teljesen tönkretenné a szerelmi életedet.

Oroszlán

Mostanában társasági pillangó voltál! Néhány új ismerősöddel szívesen találkozol, mások viszont irritálnak, emiatt nincs is kedved elmenni a legújabb találkozóra. Két választásod van. Vagy teljesen búcsú intesz az új baráti társaságodat, vagy zárd ki azt a személyt, akit nagyon nem szívlelsz.

Szűz

Az emberek néha azt mondják: kissé agresszív vagy. Sokat tanulhatsz a barátaidtól, akik megtaníthatnak arra, hogyan ne vegyél mindent a szívedre, ami miatt örökösen véres csatákat vívnál. Próbálj meg hallgatni rájuk a sajátod és mindenki más érdekében is!

Mérleg

Ma nagyon elszántan kell küzdened, Mérleg, és ne hagyd, hogy mások elbizonytalanítsanak. Bízz önmagadban! A másik dolog, ami eltántoríthat a célodtól, ha lépen-nyomon megállsz másoknak segíteni. Légy nyugodtan picit önzőbb, különben sosem éred el a célodat!

Skorpió

Nyilvánvalóvá válik számodra Skorpió: némelyik hosszú távú projektjed nem jár sikerrel, és emiatt kiborulsz. Valószínűleg jó oka van annak, hogy nem tudod befejezni őket vagy nem éred el velük a kívánt célt. A másoktól kapott tanácsok sokat segíthetnek!

Nyilas

Nincs értelme megpróbálni értelmezni a mai napot, Nyilas. Az események dacolnak minden racionális magyarázattal. Talán olyan álmot láttál tegnap éjjel, ami ma megtörténik, vagy olyat tapasztalhatsz, ami csodaszámba megy. Oka van annak, hogy ezek történnek veled!

Bak

Mindenki túl merev körülötted és ragaszkodnak a megszokásaikhoz, a jól bevált módszereikhez. Ez pedig ragadós, mert hajlamos lehetsz követni a példájukat, de ne tedd! Engedd el mindazt, ami hátráltat, mert csak így érhetsz el fejlődést!

Vízöntő

A bolygók ma kicsit felráznak téged, mert szeretnék, ha megszabadulnál a régi rossz szokásaidtól, és elengednéd mindazt, ami hátráltat, ám te ragaszkodsz a jól bevált dolgokhoz. Ismerd fel, hogy épp saját magad alatt vágod a fát!

Halak

Nem csak te segíthetsz magadon, Halak. Vannak mások is, akik szeretnének téged támogatni. Természetedhez tartozik, hogy nem szívesen fogadsz el segítséget, de ez az a nap, amikor ezt kellene tenned.