A napi horoszkóp szerint bizonytalanná válnak a zodiákus tagjai és sokakat kísért a múlt. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A múlt hónapban gondjaid akadtak a hozzád közel álló emberekkel. Tökéletes ez a nap a konfliktusok rendezésére, vagy érzéseid tisztázására mások előtt. Az őszinteség a legjobb politika. Merj őszinte lenni a környezeteddel, és kérd meg őket, hogy nyíljanak meg neked!

Bika

Újra felmerül az általános problémád: túl sokat adsz a pasidnak, és túl keveset kapsz. Ettől pedig már kezdesz teljesen kikészülni. Légy önző, és tégy végre valamit magadért! De a siker érdekében nem ártana beszélned az embereddel is az érzéseidről.

Ikrek

Új távlatok nyílnak meg ma előtted. Bizonyos változások rémisztőnek tűnnek, és szeretnél elmenekülni előlük. Használd a mai napot arra, hogy átgondold, mit szeretnél, és akkor kevésbé tűnnek majd annyira parásnak a lehetőségek, amik elvezetnek a célodhoz.

Rák

Elrejted az érzelmi szükségleteidet mások elől. De miért is? Sok időt és energiát spórolhatnál meg a szerelmi életedben is, ha elmondanád a szerelmednek, mit vársz a kapcsolattól, vagy mit szeretnél rajta változtatni.

Oroszlán

Ügyelj arra, hogy tiszteld a hozzád közel álló emberek döntéseit és magánéletét. Nem mindenki olyan nyitott, mint te, Oroszlán! Oké, hogy csak jót akarsz másoknak, de ma mégis könnyen megsértheted a szeretteidet, barátaidat.

Szűz

A körülötted lévő emberek néha nehezen értenek meg, annyira sajátos a gondolkodásod. A  melóhelyen  próbálj meg a világosabban beszélni másokkal. Ha nem teszed meg, a javaslataid süket fülekre találhatnak.

Mérleg

Kétségeid vannak, kedves Mérleg. Ebben a viszonylag terméketlen időszakban ne hozz fontos döntéseket a jövődet illetően. Ha valaki a szakmai vagy magánéletedben arra kér, hogy tégy neki szívességet, bölcsen teszed, ha inkább nemet mondasz, így elkerülheted a bajt!

Skorpió

Mitől félsz, Skorpió? A csalódástól? Olyan, mintha egy láthatatlan kötél tartana vissza attól, hogy mások közelébe kerülj, vagy ami még rosszabb, visszahúzna. Valószínűleg még mindig kísért egy félresikerült kapcsolatod. Szabadulj meg a csontvázaktól a szekrényedben!

Nyilas

Szeretnél egy lépést hátralépni, hogy szemügyre vedd kapcsolatait. Ma rengetegen hívnak és írnak neked. Mégis egyedül érzed magad, ugye? Ideje megszabadulni a felszínes kapcsolatoktól, és azokra koncentrálni, amik valóban jelentenek valamit számodra!

Bak

Kísért a múlt, Bak. Sokat gondolkodsz a gyerekkorodon, és felveszed a kapcsolatot néhány régi barátoddal. Ám a visszatekintés és a múltban élés nem a legjobb módja annak, hogy a jövő felé haladj, és emiatt ma könnyen csalódás érhet.

Vízöntő

Néha a kapcsolataid olyanok, mint a mágnesek. Amikor közel akarsz kerülni valakihez, a másik megpróbál eltávolodni tőled. Ha visszalépsz egy lépést, ő közelíteni kezd feléd. Át kellene gondolnod, miért van most ez az ellentét, és miként érhetnéd el, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.

Halak

Kétségeid vannak, különösen a szerelmi életeddel kapcsolatban. Sokat gondolkodsz a jövőtökön a következő napokban. Biztos, hogy a megfelelő embert választottad? Őszinték az érzései? Tudnál élni nélküle? A következő két hónap meghozza a válaszokat!