A napi horoszkóp szerint a csillagok arra intik a zodiákus tagjait, hogy ma inkább a saját házuk táján sepregessenek! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma nem vagy társaságkedvelő hangulatban, így ez azon napok egyike, amikor munka után szívesen indulsz egyedül sétálni, vagy leülsz egy parkba ücsörögni. Közben azon kapod magad, hogy elmerülsz a gondolatvilágodban, és fontos felfedezéseket teszel.

Bika

Ne avatkozz bele olyan dolgokba, amelyek nem tartoznak rád, Bika. Mindent észreveszel, ami a környezetedben történik, de nem a te tiszted mindent megoldani, sem pedig az, hogy igazságot tegyél. Kísértésbe eshetsz, és segíteni szeretnél másoknak, de rosszul jöhetsz ki belőle!

Ikrek

Nem igazán úgy alakulnak a dolgok Ikrek, ahogy eltervezted, ezért ne számíts olyasmire, aminek nincs garancia a megvalósulására. Most csak azzal számolhatsz, amit látsz vagy tapasztalsz. Ne ringasd magadat illúziókba, mert akkor nagyot fogsz koppanni!

Rák

A pasid mostanában eléggé megváltozott, és nem tudod megmagyarázni a viselkedését. Mindenféle vad elképzelés gyötör, miközben próbálsz rájönni, mi állhat a háttérben. Jobban járnál, ha inkább beszélnél vele, semmint tovább kínoznád magadat a képzelgéseiddel.

Oroszlán

Ne hagyd Oroszlán, hogy mások véleménye eltérítsen a szándékaidtól. Biztos vagy magadban, nincs okod kételkedni a sikeredben. Légy erős és ragaszkodj az eredeti elképzeléseidhez! Emellett pedig légy bátran őszinte, ne félj kimondani a véleményedet!

Szűz

Ma egész nap a te vállaidon sírnak, kedves Szűz, és akármennyire is szereted őket vagy szeretnél nekik segíteni, kissé frusztrál, hogy nem tudsz haladni a saját feladataiddal. Ne várd meg, amíg kellemetlenséged származik ebből, ezért köss kompromisszumot a hozzád fordulókkal!

Mérleg

Egy ideje feszült lehet közted, és a pasid között a hangulat, és ma ez egészen kiéleződik. A parázs vitából hirtelen mindent lángba borító veszekedés kerekedhet. Akármennyire is szeretnéd, ezt már nem kerülheted el, szóval állj bele és próbáljátok megbeszélni a gondjaitokat.

Skorpió

Ne tégy Skorpió meggondolatlan ígéreteket másoknak! Szép dolog, hogy szeretnél a szeretteidnek segíteni, de rajtad ki fog? Éppen ezért kellene most visszafognod magad, és inkább a saját feladataidra fókuszálnod.

Nyilas

A nehéz hétfői kezdés után online shoppingolással gyógyítod a megtépázott lelkedet. Egyik termék landol a másik után a kosárban, és azt veszed észre Nyilas, hogy egy vagyont költöttél el. Biztos megengedheted most ezt magadnak?

Bak

Ma az egyetlen vágyad munka után bevackolni magadat otthon egy jó könyvvel, vagy hogy a kedvenc sorozatodat nézhesd. Ám a barátaid és a rokonaid erről nem tudnak, így ne csodálkozz azon, ha folyton csörög a telefonod vagy újabb meg újabb üzeneted érkezik.

Vízöntő

Ma elég csak kívánnod  Vízöntő, és a környezeted lazán megadja neked mindazt, amire vágysz. A pasid, a barátaid, de még a kollégáid is készek most segíteni. Kicsit úgy érzed magadat, mint Aladdin, aki bármit kívánhat a lámpás szellemétől.

Halak

Valószínűleg most egy nagy lépés végrehajtása előtt állsz. Egyelőre csak vársz, tanakodsz a lehetőség várható előnyeiről és hátrányairól. Ne terheld túl magad, inkább menj, sétálj egyet, hogy kitisztuljon a fejed, utána ismét más színben fogod látni a dolgokat.