A napi horoszkóp szerint zavar támadhat a zodiákus tagjainak szerelmi életében! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Megrohan az ihletáradat, az alkotás iránti vágy, emiatt átmenetileg elszakadhatsz a társasági élettől, Kos. Egy bizonyos ponton úgy csinálsz, mintha nem lenne holnap, mert talán attól tartasz, hogy elfelejted a ragyogó ötleteidet. Azért enni meg inni ne felejts el a nagy igyekezetben!

Bika

Egy kisebb rögtönzött partira kerülhet sor ma otthonodban, amikor váratlan, de szívesen látott látogatók bukkannak fel az ajtóban. Az összejövetel éjszakába nyúlóan folytatódhat, ha hagyod, de mivel másnap valószínűleg mindenki dolgozik, nyugodtan hívd fel a figyelmüket arra, hogy pihennél!

Ikrek

Új szomszéd költözik a közelbe, Ikrek? Ez a személy nagyon érdekes lehet számodra, ezért érdemes lehet megismerni őt, pláne akkor, ha szingli vagy! Nem biztos, hogy még ma elkapod, ami nem is baj, mert meglephetnéd az isteni süteményeddel, és talán még azonnal beléd is szeret!

Rák

Túl sokat költesz mostanában? Ma hirtelen megérezheted a következményét. Előfordulhat, hogy mégsem tudsz megvenni valamit, amit régóta szerettél volna, és ez frusztráló lehet. De ne törődj ezzel, inkább vészeld át ezt az időszakot, amíg ismét pénzhez jutsz!

Oroszlán

A kedvesed ma ideges lehet, és nem valószínű, hogy beszélni akar róla. Ez frusztrálónak bizonyulhat számodra, mivel nem szereted, ha sötétben tartanak. Ne engedj a nyomulás kísértésének, mert azzal az ellenkező hatást éred el!

Szűz

Nem érzed jól magadat, Szűz. Lehet, nem tudod felismerni, miért vannak ilyen fájdalmaid, mivel nincs nyilvánvaló oka. Ne feltételezd mindjárt a legrosszabbat! Meglehet, az állapotod az extra stressznek köszönhető. Lazíts ma, és holnapra jobban leszel! Ha mégsem, irány az orvos!

Mérleg

Számíts némi akadályra, idegeskedésre, és váratlan fordulatokra, ha a párkapcsolatodról van szó, Mérleg. Még a féltékenység felütheti csúnya fejét, mivel egy bizonyos ponton az a benyomásod támadhat: a pasid kifelé kacsingat. Mielőtt ezzel vádolnád, próbáld meg tisztázni problémákat!

Skorpió

Változások mennek végbe otthoni fronton, és esetleg váratlan javításokat kell kieszközölni, vagy valaki beköltözik hozzád, esetleg kiköltözik. Emiatt kissé frusztrált leszel, de leginkább a káosz miatt, ami körbevesz. Őrizd meg a hidegvéredet és szép lassan kezdj rendet rakni magad körül.

Nyilas

Egy váratlan és talán nem túl kellemes hívást kaphatsz ma, Nyilas. Olyasvalakitől származhat, akivel nem foglalkozol általában, vagy akinek rossz híre van. Bármelyik is az, valószínűleg olyan benyomást tesz rád, hogy végül eléri amit akar, és segítesz neki.

Bak

A pénz miatti aggodalmak, amelyek az elmúlt napokban foglalkoztathattak, alaptalannak bizonyulhatnak, Bak. Ez valódi megkönnyebbülést jelent számodra, bár először nehéz lehet felfogni. Nyugodj meg, és engedd ki a feszültséget, ami eddig kínzott, mert sínen vagy!

Vízöntő

A szerelmedtől való ideiglenes elválás felidegesíthet, Vízöntő. Aggódsz amiatt, hogy elfelejt majd téged vagy megcsal. Valószínűleg ez túlreagálás, de a bizonytalanságod egyre jobban eluralkodik rajtad, ezért találnod kellene valami elfoglaltságot, amivel lekötheted magad, mielőtt megháborodsz.

Halak

Úgy érzed, kész őrültek háza van körülötted. Túl sok a feladat és túl sok ember verseng a figyelmedért. Az idegeid olyan feszültek lehetnek, mint a hegedűhúrok. Próbálj meg kimenni egy kicsit a szabadba, kényeztesd magad minden létező módon, és gondoskodj a lelki békédről!