A napi horoszkóp szerint végre véget ér a viharokkal, nehézségekkel teli időszak a zodiákus tagjainak életében! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Bármennyire is igyekszel felhívni magadra a figyelmet, nem jársz sikerrel, Kos. Az igazság az, hogy néhány embernek a környezetedben sokkal nagyobb szüksége lenne a figyelemre, és a megértésre, mintsem neked. Tedd ma félre értük a saját vágyaidat!

Bika

Végre sikerül kievickélned a partra egy viharos időszak után. Pihenj meg, és ne keress addig újabb kalandot! Habár valószínűleg nem is sietsz vele, mert örülsz annak, hogy végre békesség és nyugalom jut osztályrészül neked a sok nehézség után.

Ikrek

Belső konfliktustól szenvedsz kedves Ikrek, és bizonytalan vagy, hogyan tovább. Egyrészről késztetést érzel a harcra, másrészről a megfontolt cselekvést preferálod. A legjobb lenne, ha kerülnél minden lehetséges balhét, mert ma csak te húzhatod a rövidebbet!

Rák

Nyugi Rák, ma nem kell túl keményen dolgoznod azért, hogy elérd, amit akarsz. A dolgok szinte maguktól összejönnek a nap folyamán. El is gondolkodsz azon, régen miért stresszeltél olyanok miatt, amelyek most apró problémáknak tűnnek.

Oroszlán

Ma megéri dolgoznod a közeli kapcsolataidon. Néhány barátod és szeretted úgy érzi, eltávolodtatok egymástól. Gondoskodj arról, hogy mihamarabb megszűnjenek az őket nyomasztó érzések. Mi lenne, ha meló után beülnétek valahová és dumálnátok egy jót?

Szűz

Sokkal jobb lesz a közérzeted, ha ma elintézel pár olyan dolgot, amihez semmi kedved, Szűz. Légy produktív napközben, így délután átadhatod magadat a csajos délutánnak, vagy este nyugodt szívvel vehetsz részt a  kéjutazásban  a pasid karjai között.

Mérleg

Az utóbbi idő viszontagságai rendesen megtépázták az idegrendszeredet, de ma végre: megszűnik a vihar. Érzed, itt a lehetőség, hogy elengedd magad és megpihenj. Aludd át a délutánt, vagy hívd át a csajokat, és bontsatok ki egy üveg a bort, csak gondoskodj az ellazulásodról!

Skorpió

Túl vagy egy nehéz időszakon, és végre fellélegezhetsz. Ez ünneplésért kiállt! Vevő is vagy arra, hogy délután vagy este összeugorj a csajokkal vagy a legjobb barátnőddel, és megigyatok valamit. Csak aztán legyetek óvatosak, mert olyan jól sikerülhet a lazulás, hogy egymásba gabalyodhattok.

Nyilas

Ne feledd, csak addig maradhatsz főnök, amíg a többiek támogatnak és elismerik a képességeidet. Kerüld el a lázadást azzal, hogy gondoskodsz a környezetedben lévő emberekről, és nem csak megpróbálod irányítani az életüket! Vívd ki a tiszteletüket!

Bak

Úgy érzed, a világ nem hagy téged pihenni, vagy legalábbis elvonulni. Valószínűleg békére és magányra vágysz, ellenben mások folyton megzavarnak. Kérj egy kis időt magadnak, de azért légy megbocsátó, mert nem tehetnek arról, hogy ennyire fontos vagy nekik, és szükségük van rád.

Vízöntő

„Rossz csajok” társaságába keveredhetsz, és akaratlanul is felveheted a szokásaikat. Légy óvatos, mert sokaknak nem tetszhet az, akikkel barátkozol, és amilyenné formálnak téged. Rendben van, ha most szeretnéd kiengedni a gőzt, de közben ne veszítsd el önmagadat, Vízöntő!

Halak

Ne legyen kétséged afelől, milyen úton haladsz, Halak. Ne engedd betolakodni az életedbe az önbizalomhiányt! Inkább vedd észre, hogy az emberek kíváncsiak a gondolataira és véleményedre. Kapaszkodj ebbe, és kölcsönösen jót tesztek egymással!