A napi horoszkóp szerint ma rengeteg pénzt eltapsolhatnak a zodiákus tagjai! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Rengeteg telefonhívást kapsz a nap folyamán, Kos, holott te nyugodt napra vágynál. Komoly erőfeszítéseket kell tenned azért, hogy megőrizd a hidegvéredet. Ha van rá lehetőséged, kérj segítséget, különben teljesen kikészülsz nap végére!

Bika

Egy közeli barátod lepasszolhat néhány ártalmatlannak tűnő, de mégis valótlan  pletykát. Ne higgy el semmit, amit ma hallasz, amíg magad nem ellenőrizted a tényeket. Bármilyen információ, amelyet kapsz, valószínűleg eltúlzott, ha nem is teljesen hamis.

Ikrek

Kétségkívül szeretsz költekezni Ikrek, de ma tényleg túlzásokba eshetsz. A minden oldalról érkező frusztráció miatt vásárolgatással javítasz a hangulatodon. Nyugodtan kényeztesd magad, de ügyelj arra, hogy fékezd a kiadásaidat!

Rák

Néhány kudarc, amelyet az elmúlt napokban tapasztaltál, ma teljesen lehúz téged, Rák. Talán úgy érzed, hogy túl sietősen, hanyagul dolgoztál, és jobban is csinálhattad volna a dolgokat. Ne foglalkozz vele, inkább tanulj belőle! A túl sok negativitással szabotálod a jövőbeli erőfeszítéseidet, mintsem segíted őket.

Oroszlán

Ma sikerül ráhangolódnod mások gondolataira és érzéseire, Oroszlán, de valószínűleg nem tudod pontosan, hogyan kezeld a helyzetet. Érzed, hogy mondanod vagy tenned kellene valamit, de bizonytalan vagy. Kétszer is gondold meg, mit csinálsz, mert akaratodon kívül is kellemetlen szituba hozhatod magad.

Szűz

Túl sok programot terveztél mára, Szűz. Tali az egyik barátnőddel, aztán egy másikkal, de ez talán a kisebb baj. A nagyobb az lehet, hogy túl sokat ehetsz vagy ihatsz, aminek estére kellemetlen következményei lehetnek. Viszont a jó hír az: váratlan többletpénz ütheti a markodat.

Mérleg

Túl nagy nyomás nehezedik a rád a meló miatt. Kísértést érezhetsz arra, hogy költekező körútra indulj, vagy evéssel, ivással javíts a hangulatodon. Légy óvatos, mert ma a figyelmetlenséged miatt anyagi kár érhet, akár úgy, hogy elhagyod a pénzedet.

Skorpió

A legszívesebben dühös vitákat folytanál a környezeteddel. Ne keresd a lehetőséget, hogy levezesd valakin a feszültségedet. Mi lenne, ha inkább megkérdeznéd magadtól, mi zavar igazából? Az sem megoldás, ha shoppingolással dobod fel a napodat, mert meg fogod bánni!

Nyilas

Kedvezően alakul a pénzügyi helyzeted, mégis pesszimista hangulatban vagy, ezért költekezéssel, étellel vagy itallal, vagy mindkettővel próbálod csillapítani az elégedetlenségedet. Inkább találkozz néhány barátnőddel, ők majd elterelik a gondolatodat!

Bak

Egy durva veszekedés egy barátoddal vagy a pasiddal hazavágja a napodat. Előfordulhat, hogy egy darabig inkább nem is beszéltek egymással. Hajlamos lehetsz túl sok követelést támasztani másokkal szemben, ami további vitákat szülhet.

Vízöntő

Kellemetlen helyzetben találhatod magad, ugyanis egy szerelmi háromszögbe csöppenhetsz. Hajlamos vagy az érzelmeidre hallgatni, kizárva a józan eszed üzenetét. Azért gondolkodj el azon, hogy biztos vágysz-e egy titkos kapcsolatra. Így is rengeteg  stressz van az életedben!

Halak

Egyre nagyobb nyomás nehezedik rád a munka miatt, és elégedetlennek érzed magad. Az utóbbi időben nálad külföld sokkal vonzóbbnak tűnhetnek, mint általában. Talán jó ötlet előre megtervezned egy kiruccanást Halak, hátha attól jobb kedved lenne!