A napi horoszkóp szerint gondterhes és borús nap elé néznek a zodiákus tagjai! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Itt az ideje a cselekvésnek, szóval ragadd meg a napot! Tégy meg minden tőled telhetőt és váltsd valóra az álmaidat! De ne felejtsd el ezt okosan és módszeresen megtenni! Az este pedig ahhoz is kiváló, hogy a pasiddal is megoszd a hosszú távú elképzeléseidet!

Bika

Sok boldog fejlemény történik ma! Végre könnyen megszerezheted mindazt, amire vágysz. Tedd meg most, amikor a csillagok melletted állnak, de közben ne hagyd, hogy a házimunkák felhalmozódjanak, mert stresszessé fognak tenni!

Ikrek

Váratlanul pénz áll a házhoz, és így végre megveheted azt a szexi rucit, amivel régóta szemezel! Talán emiatt, de némi feszültség adódik a szerelmi életedben, ami aztán hamar el is múlik! Ha szingli vagy, ma forró  flört  vár rád!

Rák

Találkozol egy régi ismerősöddel, talán egy volt osztálytársaddal, akivel lehetőséged lesz felmelegíteni a kapcsolatodat. Amennyiben pasi az illető, még akár vonzalom is kialakulhat köztetek és összejöhettek! A munkahelyeden is kellemes változások várnak, és magasabb beosztásba kerülhetsz!

Oroszlán

A mai nap letargikus hangulatban lehetsz, Oroszlán. Kétségbeesett és feszült vagy a helyzetedet látván. Ahelyett, hogy a csodára várnál, cselekedned kellene, és kihúzni magadat a gödörből. Ezzel a hangulattal nemcsak önmagadat húzod le, hanem a pasidat is, és akkor lőttek a romantikus estének!

Szűz

A dolgok nem a tervek szerint mennek, de azért nem kell pánikba esni, Szűz! Még akkor se, ha ma még váratlan kiadások is megnehezítik az életed. Fókuszálj a probléma megoldására, és óvakodj arról, hogy a pasidon vezesd le a feszültséget, mert sokat segíthetne neked ebben az időszakban.

Mérleg

A melóhelyen igazán hasznos és felvilágosító beszélgetések várnak rád, amelyek segítségével leküzdheted azokat a gondokat, amelyek már egy ideje hátráltatnak. Végre képes leszel előrehaladni, és eljutni oda, ahová szeretnél. A  párkapcsolatodban  is most minden probléma varázsütésszerűen megoldódik!

Skorpió

Ne foglalkozz az irigy és féltékeny kollégákra, akik próbálnak letéríteni a siker útjáról! Nagyon jól csinálod, amit csinálsz, nincs okod kételkedni magadban. Viszont egyikük csak-csak figyelemre méltó, ugyanis az illető bepróbálkozik nálad, és értésedre adja, mennyire bejössz neki. Kölcsönös az érzés, Skorpió?

Nyilas

Kivételesen rosszkedvű vagy mostanában, és ez kihat a kapcsolatodra. Próbálj javítani a hangulatodon, különben könnyen kiakaszthatod ma a szerelmedet. A munkahelyeden viszont óvakodj attól, hogy beleállj bármiféle vitába, mert te húzhatod a rövidebbet!

Bak

Ma a munkahelyi dolgok tovább bonyolódnak, és látszólag egyre rosszabbul áll a szénád, bizonytalanná válik a helyzeted. Bár jól esne erről beszélni, de inkább csak figyelj, mert a pletykálkodás bajba sodorhat. Figyeld meg, elő fogják venni azokat, akik hangosan zúgolódnak!

Vízöntő

A mai napod egyáltalán nem fog zökkenőmentesen alakulni, Vízöntő. Vértezd fel magadat türelemmel és diplomáciával. Ne engedj az indulataidnak, amikor vitás helyzetbe kerülsz, és igyekezz mielőbb kitáncolni belőle! Jót tenne, ha romantikáznál a pasiddal, aki úgyis nehezményezi azt, hogy keveset foglalkozol vele.

Halak

Eléggé feszült a kollégáiddal való kapcsolat, plusz a szerelmi életedben is arra ébredsz rá, hogy a dolgok messze nem ideálisak, és elgondolkodsz azon, mit csináltál rosszul. Egyáltalán nem erről álmodtál, és csalódott vagy, Halak. Az önreflexió után beszélj a pasiddal is a helyzetetekről!