A napi horoszkóp szerint nehezen indul a hétfő, de az is kiderül, mit kellene tenniük ennek fényében a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Dolgozz az önbizalmadon Kos, és akkor a jövőben egyetlen személy vagy esemény sem idéz elő benned kételyt, illetve nem akadályoznak meg álmaid elérésében. Használd az eszedet és tehetségedet, hogy elérd, amit szeretnél, és biztos lehetsz benne: erőfeszítéseidet siker koronázza!

Bika

Nehéz napnak tűnik ez a mai. A legjobb stratégia a feszültségek és viták elkerülésére, a semleges pozíció fenntartása, amennyire csak lehetséges. Az is fontos, hogy bízz magadban és a képességeidben! Aztán este a pasid mellett elszáll minden feszültséged, és visszanyered a lelki békédet!

Ikrek

Hagyd abba az állandó aggódást, és hogy görcsösen igyekszel mindent kézben tartani. Engedd a dolgokat könnyedén és maguktól haladni, különösen most, amikor az életed lassan egy pozitívabb szakaszba lép. Tehát dőlj hátra, lazíts és élvezd az utazást!

Rák

Rangsorold a feladatokat Rák, és máris kevesebb  szorongással  kell megküzdened. Ráadásul így sokkal magabiztosabb, és elszántabb leszel, mivel ahogy sorra pipálod ki a feladatokat, megjön az önbizalmad! Élvezd a sikeredet este, a legnagyobb nyugalomban egy pohár bor mellett, és lazíts egyet a kádban!

Oroszlán

Ne vedd a szívedre mások megjegyzéseit! Ma egyesek csipkelődő hangulatban lehetnek, de ne hagyd, hogy felbosszantsanak vagy megbántsanak! Inkább figyelj oda a barátaidra, akiktől ezen a napon is számíthatsz néhány jó szóra! Töltsd velük a délutánt, és felejtsd el a gonoszkodókat!

Szűz

Ez nem megfelelő nap a gyors sikerekhez, a fölényes győzelmekhez. Bölcsen teszed, ha mindenféle harcot elkerülsz, semmilyen vitába nem mész bele, mert te húzhatod a rövidebbet! Uralkodj az érzéseiden, és inkább majszolj el egy egészséges finomságot vagy sétálj egyet vitázás helyett!

Mérleg

Kerüld a negatív emberek társaságát, és töltsd időt azokkal, akik szeretnek és feltöltenek! Ennek fényében ma rendkívül kellemes délutánt tölthetsz el a barátaiddal! Ami pedig a legjobb, hogy este a pasiddal úgy döntötök: kipróbáltok hirtelen felindulásból valami egészen vad dolgot az ágyban!

Skorpió

Fogadd el a dolgokat, ahogy jönnek, és próbáld meg befelé irányítani a figyelmedet, hogy nyugodt maradhass a körülötted uralkodó káosz és felfordulás közepette. Csak ne vidd túlzásba a beléfordulást, mert ma még egyik-másik szerettednek szüksége lesz a segítségedre.

Nyilas

Úgy tűnik, hogy a dolgok jelenleg simán alakulnak az életedben, és lassan elérsz mindent, amit elhatároztál, Nyilas! Ez nagy örömet okoz, de sajnos beárnyékolhatja a boldogságodat egy dráma, mivel napvilágot láthat egy olyan családi titok, ami rendesen lesokkol téged.

Bak

Ez a nap ideális a szívügyek megbeszélésére, tisztázására, Bak. Ideje mérlegelni a kapcsolatot, és pontosan kitalálni, hol tartasz, és mire vágysz. Dumáld meg a szerelmeddel, mit szeretnél, de jól tennéd, ha életed más területein is rendbe tennéd az ügyeidet, és már kevesebbet feszkóznál!

Vízöntő

Dobj be egy lavór kávét, mert ma nagyon ébernek kell lenned, Vízöntő! Állj készen arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a szakmai szinten felmerülő lehetőségekből. De ahhoz is megjön végre az erőd, hogy bezárd a múlt ajtaját, és minden befejezetlen ügyet elintézz!

Halak

Higgy magadban Halak, mert igenis képes vagy megvalósítani az álmaidat! Ha így teszel, még a lehetőségek is megérkeznek, amelyek segítenek közelebb kerülni a vágyaidhoz. Viszont  tökéletes a nap ahhoz, hogy kifejezd a szeretetedet azok iránt, akiknek sokat köszönhetsz. Nagyon meg fognak hatódni!