A napi horoszkóp szerint a zodiákus tagjai ma nagyon furcsán viselkedhetnek! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Lenyűgöző hírek érkezhetnek egy baráttól, aki jelenleg nincs a városban, kedves Kos. Ez lehet személyes jellegű, de nagyobb valószínűséggel új felfedezéseket jelent egy olyan területen, amely mindkettőtöket érdekel. Valószínűleg szeretnél valamivel kapcsolatban többet megtudni, így sokat kutathatsz a nap folyamán a témában.

Bika

A nap folyamán főleg azok a barátaid találnak meg, akiket foglalkoztat az ezotéria. Talán egy különleges élményt szeretnének veled megosztani vagy a segítségedet kérik. Történhet ma veled valami, ami megváltoztatja a gondolkodásmódodat. Csak nem paranormális élményben lesz részed?

Ikrek

Egy testvérednek vagy szomszédodnak szüksége lehet egy kis segítségre, Ikrek. Szerencsére ma rengeteg energiád van, és nem okoz gondot az, hogy a segítségükre siess. Ráadásul egy barátod értékes híreket kap egy fontos ügyben, és ez az információ még neked is jól jöhet!

Rák

Pénzzel vagy ingósággal kapcsolatos kérdésekben felbecsülhetetlen értékű segítség érkezhet ma egy váratlan személytől. Valaki, akiről nem is sejtetted, hogy rendelkezik a megfelelő információkkal, hirtelen felkínálhatja, ami nagy változást jelent ezen ügyek kezelésében.

Oroszlán

Nem is kívánhatsz jobb napot a mainál, Oroszlán! Hatalmas pozitív energia érkezik feléd. Csak észre kell venned a lehetőségeket, amelyeket küld neked a sors. Valószínűleg mostanában jelentős változásokon mész keresztül. Szabadulj meg minden olyan dologtól, ami a múltban korlátozott!

Szűz

Légy résen ma, Szűz, és számíts a váratlanra!  Lehet, az emberek körülötted elhamarkodottan, szokatlan módon viselkednek, úgyhogy igyekezz nagyon rugalmas és türelmes lenni! Ne feledd: ha beléd is kötnek, nem muszáj beszállnod a vitába. Senki sem nyerhet bokszmeccset, ha egyedül áll a ringben!

Mérleg

Ma nagyon kell figyelned, Mérleg, mert hihetetlen lehetőségekre bukkanhatsz! Ahhoz is tökéletes a nap, hogy megszabadulj mindentől, ami látszólag akadályoz téged az előrehaladásban. Vesd le a láncokat, és élj úgy, ahogy szeretnél!

Skorpió

Szörnyen makacs embereket sodor az utadba az élet ma, Skorpió. Szinte a semmiből robbanhatnak ki a viták, ezért állj készen! Gondolkozz, mielőtt cselekszel, már csak azért is, mert késztetést érezhetsz arra, hogy olyan dologba keveredj, amely később kellemetlenséget okozhatnak neked.

Nyilas

Nagy változások vehetik kezdetét az életedben, Nyilas. Talán ezért is szeretnél elmerülni valami új dologban, ami kitágítja a látásmódodat. Vedd fontolóra, hogy beiratkozol egy kurzusra, vagy nekiállsz jógázni, esetleg elmélyülsz valamilyen spirituális gyakorlatban.

Bak

A cselekvés a nap szava. Akár te kezdeményezed, akár nem, el fog ragadni az örvény. Viszont ne lepődj meg azon, ha körülötted az emberek meggondolatlanul vagy szokatlanul viselkednek. Talán így próbálják közölni veled: szükségük van rád.

Vízöntő

A mai nap tele lehet hirtelen változásokkal, és váratlan eseményekkel, Vízöntő. Az emberek furcsán viselkedhetnek ma körülötted. De az a nagy helyzet, hogy te is. Valami egészen hajmeresztő, őrültségnek tűnő dolgot csinálsz, amellyel kiakasztod a környezetedet. De élvezni fogod!

Halak

Lehet, ma nem éred el azokat a dolgokat, amiket szeretnél, Halak, de ne aggódj! Amivel a mai napon nem végzel, azzal majd holnap fogsz. Viszont, a semmiből bukkanhatnak elő olyanok, akik igényt tarthatnak a figyelmedre. Amíg bírod, hallgasd meg őket, de utána ne szégyelld finoman elutasítani őket!