A napi horoszkóp szerelmet, romantikus élményeket jelez a zodiákus tagjainak mára! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Izgalmas telefonhívás vagy e-mail érkezhet egy baráttól, aki jó hírekkel szolgál számodra, Kos. A szerelem, a romantika ma kiemelt helyen szerepel, és a barát által megosztott hír fontos dolgokra ébreszt rá téged. A mai beszélgetések ihletet adhatnak a nagyobb vágyaid eléréséhez.

Bika

Rátalálhatsz egy online csoportra - vagy pedig meghívnak -, ahol új barátokra lelsz, hozzád hasonló művészekre vagy spirituális egyénekre. A kölcsönös érdekek miatt hamar szoros kapcsolat alakul ki köztetek. Mi több, ami ma történik, az valamilyen gyógyulást hozhat neked, akár valaki másnak.

Ikrek

Kellemes, és talán meglepő hírt hallasz ma egy barátodtól. Meglehet, hogy eljegyezték és hamarosan készülhetsz az esküvőjére kedves Ikrek. De más meglepetés is érhet a mai napon: a pasid vagy éppen egy titkos udvarlód szerelmet vallhat neked. WOW!

Rák

Ma esélyed lehet arra, hogy egy művészi projektben való részvétellel növeld a bevételed, Rák. Részt vehetsz egy kreatív munkában, vagy a saját alkotásodat reklámozhatod. Ha szingli vagy, akkor az egyik kollégádban felfedezed a potenciális pasit, aki ráadásul szívesen lenne a Mr. Biged.

Oroszlán

Egy csoportos megbeszélés vagy találkozó keretei között, olyan kérdéseket kezdenek feszegetni, ami végül vitás helyzetté fajul. Valószínűleg neked is határozott véleményed van a dologgal kapcsolatban, de ne szólj bele! Nem fogod tudni megállítani a vitát, és te is csak stresszes leszel.

Szűz

A pasid családi problémákba keveredik, és talán emiatt feszült vagy nem tud veled időt tölteni. Légy megértő, hiszen pont a családjával kell foglalkoznia. Inkább támogasd, ahogy tudod, és gondolj arra, hogy a családi veszekedések után te leszel a békés menedék számára.

Mérleg

Fennakadást tapasztalhatsz ma a kommunikációban. Sok esetben kénytelen leszel közvetlenül beszélni Mérleg azokkal, akikkel kell, ha azt szeretnéd, hogy célba érjenek az információk. Ugyanakkor tökéletes a mai nap ahhoz, hogy tisztázd az esetleges problémáidat a szerelmeddel.

Skorpió

Nyilvánvalóvá válik számodra: teljes más értékrendszeretek van a pasiddal, Skorpió. Ez mérföldkő lehet a kapcsolatodban, ha sikerül elfogadást és megértést gyakorolni. Ám ha neked ez sehogy sem fér bele, akkor érdemes fontolóra venni a kapcsolat folytatását.

Nyilas

Valószínűleg ma nehéz napja van a szerelmednek Nyilas, ezért ne ess kétségbe, ha nem keres, vagy nem úgy viselkedik, ahogy általában. Bölcsen tennéd, ha nem zaklatnád a mai napon. Fordítsd figyelmedet inkább a barátaidra, akik élveznék, ha többet törődnél velük!

Bak

Túl sok ember verseng ma a figyelmedért, a szerelmedért, Bak. Ez persze valahol hízelgő, de megterhelő is. Légy mindig egyértelmű, véletlenül se árulj zsákbamacskát, így elkerülheted a kellemetlenséget. Viszont érdemes alaposan megvizsgálnod őket, mert lehet közöttük egy gyöngyszem!

Vízöntő

Kissé nyugtalannak érzed magad, anélkül, hogy tudnád, miért vagy az. A munkával kapcsolatos stressz valamiképp felszabadít benned egy a múltban történt eseménnyel kapcsolatos haragodat. Próbáld meg pontosan felismerni, mi az a kezeletlen érzés, vagy elfeledett történés, amit még nem dolgoztál fel.

Halak

Problémák adódhatnak a munkahelyeden, Halak. Egyes kollégáiddal nem túl ragyogó a kapcsolatod, és tiszta vizet kell önteni a pohárba ahhoz, hogy együtt tudjatok dolgozni. Ha tudod kezelni a helyzetet, tedd azt, mert ha nem, akkor kénytelenek lesztek fasírtban dolgozni egymás mellett.