A napi horoszkóp szerint néhány állatövi jegyet leszámítva, akadálymentes, kellemes nap elé néznek a zodiákus tagjai! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Egy közelmúltban zajló kaotikus időszak a végéhez közeledik, és hamarosan lehetőséged nyílik arra, hogy összeszedd magad és előrelépj.  A megnövekedett optimizmusod megkönnyíti az esetleges problémák megoldását, a harmonikus légkör pedig segít megvalósítani a terveidet. Ugye milyen jól hangzik, Kos?

Bika

Párkapcsolatodban felüti a fejét a bizonytalanság. Mostanában félreérthetően viselkedik a pasid, gyanús dolgokat találsz, és emiatt kételkedsz a hűségében. Beszélj vele erről, mielőtt hirtelen felindulásból megvádolnád. Ha szingli vagy, fogadd el a barátaid  meghívását ma!

Ikrek

A pozitív bolygóállások ma segítik a körülötted lévőkkel való megértést. Ez, és az a tény, hogy ötleteidet elismerik és támogatókra találsz, nagyon tetszeni fog. Viszont jól tennéd, ha előbb rendeznéd a függőben lévő ügyeket, mielőtt belevágnál az új terveid megvalósításába.

Rák

Ma viszonylag simán mennek a dolgaid, kedves Rák. Minden megvan, amire szükséged lehet a listádon szereplő összes feladat elvégzéséhez. Lassan ráébredsz, hogy rosszul ítéltél meg bizonyos embereket és helyzeteket, ezért nagyon helyesen felülvizsgálod a véleményedet.

Oroszlán

A mai nap olyan titkok látnak napvilágot, amelyek felforgatják az életedet. Noha érthető, hogy idegesnek vagy, de fontos lenne túljutni a sokkon, és tenni valamit. Talán még azt is elkerülhető, hogy később hasonló helyzetben találd magad, és a reakciódat is várja az, akivel a titok kapcsolatos.

Szűz

Általánosságban elmondható, hogy a dolgok minden fronton szédítő sebességgel haladnak előre az életedben Szűz, és sorra oldódnak meg a korábbi problémáid. A  párkapcsolatodban  is jelentősen javulhatnak a dolgok, szóval dőlj hátra, és élvezd kicsit az életet, mondjuk ülj be valahova a csajokkal vagy a pasiddal este!

Mérleg

A melóhelyeden egy komoly problémás helyzettel találod szembe magad. Uralkodj az indulataidon, különben fennáll annak a veszélye, hogy összeveszel a kollégáiddal. Ráadásul néhány családi probléma is visszatér, amit szintén neked kellene orvosolnod.

Skorpió

Végre a béke és harmónia új szakaszába lépsz, Skorpió. A korábban uralkodó általános káosz és zűrzavar helyett most egyensúly és nyugalom van. Kitűnő nap ez a mai ahhoz, hogy egyszerűen élvezd a napot, jót kávézgass a kollégákkal vagy a barátokkal, este pedig gondtalanul romantikázz a szerelmeddel.

Nyilas

Ma a családi ügyekre összpontosítasz, és minden idődet és energiádat rájuk fordítod. Ez az egyetlen módja annak, hogy végre megoldást találj azokra a problémákra, amelyekkel szembesültél. A mai napon a szingli Nyilasok életébe belép valaki, aki a szenvedély viharát ébreszti a jegy szülötteiben!

Bak

Az egymást követő változások és fejlemények, ingerlékennyé tesznek. Túl sok ez neked egyszerre, pláne a munkahelyeden történő események, átszervezések. A legjobb, amit tehetsz, hogy sodródsz az árral, este pedig megkeresed a békédet a szerelmed ölelő karjaiban vagy korán lefekszel és végre kialszod magad.

Vízöntő

Azt üzenik a csillagok Vízöntő: bízz magadban és képességeidben. Cselekedj ahhoz, hogy a kívánt irányba mozgasd az életed. Nem számít, milyen problémákkal találkozol, mindig konzultálhatsz szeretteiddel, azokkal, akikben megbízol. A ma este pedig tökéletes lenne egy romantikus randihoz a Nagy Ő-vel.

Halak

Úgy indul a nap, mint mindig, aztán valamikor történik valami olyan, amire azt mondanád: „El sem hiszem, ha nem velem történik”. Olyan elképesztő dologban lesz ma részed, amitől lemész hídba. Csak nem szellemet fogsz látni vagy szerencsés körülmények között megúszol egy kellemetlenséget?