A napi horoszkóp szerint a csillagok egészséges önzésre buzdítják a zodiákus tagjait. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Légy egy kicsit önző, Kos. Mindig, mindenkinek szívességet teszel, de ki segít neked? Ma ne foglalkozz azzal, mit fognak szólni mások, ha nem hozod a szokásos cuki, mindenkinek mindent megteszel formádat. Ezen a napon elsősorban önmagadra kell gondolnod!

Bika

Hirtelen rád tör a vágy, hogy kimondd a véleményedet. A tűz forrón ég benned, szóval használd bölcsen ezt az erőt, de ne az legyen a cél, hogy megbánts másokat. Ha ügyesen csinálod, sok emberre lehetsz hatással.

Ikrek

Haladj bátran az álmaid felé ma, Ikrek. Feszegesd a határaidat, mert áttörést érhetsz el, de ehhez az kell, hogy kilépj a komfortzónádból és felülmúld önmagad. Ez a te napod, és nagy dolgot vihetsz véghez!

Rák

Ez egy akciódús nap lehet, Rák. Nagyon sok potenciális energia áll a rendelkezésedre. Az egyetlen dolog, ami visszatart attól, hogy kihasználd, az a saját elméd. Ne félj attól, mire vagy képes, ha nem hagyod, hogy mások korlátozzanak!

Oroszlán

Érzed, ez a nap más, mint a többi. Légy fantáziadús és szokatlan. Engedd, hogy a vad oldalad ragyogjon, Oroszlán. Viseld a legfurcsább cuccodat, és dobj fel hozzá egy merész sminket. Ma ne kövesd a társadalmi normákat, hanem tedd azt, amit a szíved diktál!

Szűz

Érzelmeid és fantáziád ma erősen összekapcsolódnak. Rád törhet az alkotási láz, és hogy új dolgokat próbálj ki. Ne állj ellen egy kibontakozó kalandnak, és ne foglalkozz azzal, mit fognak mások gondolni rólad. Tedd, ami jólesik!


Mérleg

Ma szinte egész biztosan lesz egy varázslatos elem a napodban, amitől azt fogod érezni: történhetnek csodák, méghozzá veled is! Csak figyelj, és hagyd az eseményeket kibontakozni, engedd, hogy a sors irányítson.

Skorpió

Nem kellemes, de észre kell venned Skorpió: irányítanak téged. Sőt, talán többen is. A melóhelyeden és a magánéletedben is. Ezért nem vagy jó passzban, hiszen nem azt teszed, amit igazán szeretnél, és mert nem vagy önmagad.

Nyilas

Végre úgy fogod érezni, hogy a dolgok helyreállnak az életedben, Nyilas. Az elmúlt napokban tapasztalt akadályok megszűnnek. Most ne foglalkozz azzal, hogyan fogod elérni a céljaidat, csak csináld, aztán majd menet közben alakulnak az események!

Bak

Fogadd el, ha mások nem értenek veled egyet. A túlzott makacsságod ma kellemetlen helyzetet idézhet elő. Ráadásul a most kifejezetten rámenős vagy, és a szokottnál is jobban erőlteted a dolgokat. Ebből még baj lehet!

Vízöntő

Engedd, hogy a benned lévő gyermek kijöjjön és játsszon. Nyugodtan lehetsz bolondosabb, merészebb, és ne görcsölj azon, mit fognak szólni hozzá a többiek. Próbáld ki, hogy ma csak önmagadnak akarsz megfelelni!

Halak

Ma túlságosan passzív lehetsz, kedves Halak, pedig a környezeted azt szeretné, ha te is aktívan kivennéd a részedet a melóból, a szervezésből, mert szükségük lenne a segítségedre, főleg, ha megígérted. Előzd meg a bajt, és ne haragítsd őket magadra!