A napi horoszkóp szerint komoly lelki vívódásokon mennek keresztül a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Leblokkolva érezheted magad, Kos, mintha csapdában lennél. Talán a barátaid arra biztatnak, hogy higgy valamiben, míg a családod valami teljesen más dologra tanított. Különböző helyzetekben különböző maszkokat viselsz, így elképzelhető: elfelejtetted azt, ki vagy valójában. 

Bika

Ne feledd, mennyi energiát igényel az érzéseid elfojtása. Anélkül, hogy észrevennéd, megint ezt csinálod, és ettől lehetsz olyan kimerült. Sokkal boldogabb és szabadabb lennél, ha nyíltabban kommunikálnál másokkal. 

Ikrek

Mélyen legbelül tudod, mit kell tenned. Mégis, valószínűleg azt fogod érezni, az ördög az egyik válladon ül, az angyal pedig a másikon. Az angyalra hallgass, Ikrek. Tedd azt, amiről tudod, hogy helyes!

Rák

Mások a szokásosnál sokkal jobban felismerik és értékelik erőfeszítéseidet, kedves Rák. Talán felkérnek arra, hogy segíts valamilyen projektben, vagy megoldani egy érzelmi drámát, mert rendelkezel a helyzet orvoslásához szükséges képességekkel. 

Oroszlán

Olyan érzésed lehet, mintha valaki vagy valami most újraformázta volna a merevlemezedet. Hirtelen sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok. A kulcs most az, hogy tanulj a korábbi hibáidból, és hatékonyabban használd fel a képességeidet.  

Szűz

Lehet, most félre kell tenned bizonyos ötleteidet, mert az elképzeléseid elvontak, és nehezen kivitelezhetőek. Rendben van, hogy szereted a kihívásokat, de nem árt, ha fel tudod mérni, melyik ötlet a zsákutca, és melyikkel érhetsz el eredményt.

Mérleg

Ez egy nehéz nap lehet számodra. Kényszert érzel arra, hogy elintézd a dolgokat, Mérleg, mégis határozatlanság és tétovázás motoszkál az elmédben. Talán egy lépést kellene tenned – bármilyen mozdulatot. Amint lendületbe hozod a dolgokat, világos lesz az irány, hogy mit kell tenned.  

Skorpió

Nagy terveid vannak mára Skorpió, de ne várd el, hogy minden problémát azonnal megoldj. Hatékonyabban tudod majd rendezni a gondokat, ha előbb kellőképpen kidolgozod őket.

Nyilas

Egy kissé feszült vagy ma, és emiatt nehezen tudod feldolgozni azokat a dolgokat, amik általában nem jelentenek problémát. Fontos lenne, hogy semmit se erőltess, mert azzal csak a saját a helyzetedet nehezíted meg.  

Bak

Alapból kissé ideges vagy ma, és nem kell sok ahhoz, hogy elboruljon az agyad. A heves érzelmeid megakadályoznak abban, hogy tisztán lásd a dolgokat, emiatt meggondolatlan lépésre szánhatod magad, és bajba keveredhetsz.  

Vízöntő

Amitől a legjobban rettegsz, az lehet az, amire a legnagyobb szükséged van az életedben, Vízöntő. Most olyan periódusban vagy, amikor nehéz lenyelni bizonyos leckéket, de szükségesek. Ne próbálj ellenállni annak, amiről tudod: szembe kell nézned vele. 

Halak

Nehéz helyzetben találhatod magad. Újra feltűntet egy régi nagy szerelmed a színen, és nem tudod, hogy őt válaszd, vagy a jelenlegivel maradj. A szingliknek is hasonló lehet a dilemmájuk: vajon kit válasszanak a két pasi közül?