A napi horoszkóp szerint könnyen elszakadhat a cérna a zodiákus tagjainál, és abból bizony nagy balhé lehet. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Valami vagy valaki komoly lépésre sarkallhat, Kos. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak, mert olyan dolgot tehetsz, ami később megbánhatsz. Talán ezzel kapcsolatban vagy más miatt, de összerúghatod a port a kollégáiddal vagy a barátaiddal.

Bika

Nagyon erős ma az akaratod, ezért használd arra, hogy megvalósítsd a nagyszabású terveidet. Csak egy valamire ügyelj: az erőteljes energiádat pozitív formába öntsd, és inkább teremts, semmint pusztíts.

Ikrek

Előfordulhat, hogy nehezen tudsz kapcsolatot teremteni bizonyos emberekkel, ezért lehet az lenne a legjobb, ha ma mindent egyedül csinálnál, és egy kis távolságot tartanál a többiektől. Így elkerülheted a veszekedést.

Rák

Kilátásban van egy veszekedés az egyik főnököddel vagy kollégáddal. A helyzet az, hogy ma is érzékeny vagy, és a környezeted is, ez pedig megnehezíti a békés beszélgetéseket, így legrosszabb esetben nem juttok a mai napon egyről a kettőre.

Oroszlán

Felszínre kerülnek a problémáitok a kapcsolatban. Jól egymásra borítjátok a sérelmeiteket, a múltat, és ebből egy gigantikus veszekedés lehet. Ha nem sikerül megoldást találnotok a gondjaitokra, könnyen szakítással végződhet a nap.

Szűz

Próbálj uralkodni az agressziódon, Szűz, ugyanis ma annyira felhúzhatnak téged, hogy a legszívesebben végigsöpörnél az irodán vagy az otthonodon, mint egy tájfun. Dühöngés és veszekedés helyett még a futás jobb. Előbb higgadj le, utána beszélj a történtekről!

Mérleg

Ha valami nem egyértelmű számodra, akkor tisztázd a dolgot. Ne hagyd, hogy mások megvezessenek vagy kihasználják érzékeny, segítőkész személyiségedet. Az a szokásod, hogy többet adsz, mint amennyit kapsz, de emiatt kimerültnek érezheted magad.

Skorpió

Ideje rámenősebben viselkedni az igényeiddel kapcsolatban, Skorpió. Pozitív emberekkel szeretnéd körülvenni magad, akik hisznek benned és támogatják erőfeszítéseidet, ezért előfordulhat, hogy ma kiszórsz néhány embert a társaságodból.

Nyilas

Olyan érzésed van ma, mintha mások direkt szekálnának, és emiatt hajlamos vagy túlreagálni néhány helyzetet. Valószínűleg félreértésről van szó, vagy te vagy most extra érzékeny, ezért kerüld el, hogy nyíltan letámadj valakit.

Bak

Ha van valami, amiért küzdened kell, akkor itt az ideje, hogy megtedd. Már egy ideje kutatásokat végzel a továbblépés legjobb módjáról. Eljött a cselekvés ideje. Extra kozmikus energiát kapsz hozzá, szóval nincs mentség a tétlenségre.

Vízöntő

Nincs kedved a harchoz, Vízöntő, viszont valaki kihív téged. Próbáld meg békés útra terelni a dolgot, hátha elkerülhető a vita. Figyelmesen hallgasd meg a másik fél fél aggályait, és ennek megfelelően lépj.

Halak

Ma előtérbe kerül az állatbarát, környezetvédő oldalad. Készen állsz jelentkezni egy madármentő vagy természetvédelmi csoporthoz. Lépéseket szeretnél tenni a bálnák megmentése érdekében. Most bárminek örülnél, csak azt érezd, aktívabb szerepet vállalsz a bolygó megóvásában.