A napi horoszkóp szerint problémák, aggodalmak gyötörhetik a zodiákus tagjait. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Valószínűleg a pasidnak munkahelyi gondjai adódnak, ami miatt feszült lehet és nyugtalan. Hiába próbálod megnyugtatni, nem fog sikerülni. Ez most olyan dolog, amivel egyedül kell megküzdenie, neked pedig ezt ki kell várnod.

Bika

A közelmúltban alaposan túlfeszítetted a húrt, így ma reggel kissé ingerült leszel. Be kell látnod, túl sok stressz ér, amitől egyre rosszabb a közérzeted. Kérdezd meg magadtól: meddig akarom ezt csinálni?

Ikrek

Elöntenek az érzések, és egész nap romantikus, szenvedélyes hangulatban leszel. Alig várod az estét, hogy összebújhass a szerelmeddel. Ha valami mégis közbe jönne, ne gondold azt, hogy nem vagy neki fontos. Hidd el, nyomós okkal mondta le a találkozót.

Rák

Ma úgy tűnhet, a körülötted lévő falak szép lassan összenyomnak. Ki kell szabadulnod ebből a helyzetből, kedves Rák. Menj el a barátaiddal szórakozni, a lényeg, hogy kitörj a megszokott rutinodból.

Oroszlán

Csodálatos híreket kapsz ma, és ez igencsak izgalomba hozhat. A barátaid és szeretteid megértik, miért vagy ennyire bezsongva, de azért el kellene végezned néhány feladatot, szóval legalább arra az időre térj vissza kicsit a Földre.

Szűz

Egy barát vagy kolléga visszafizethet neked egy kis összeget, amivel tartozott neked, Szűz. Izgatott leszel, de talán egy kis bűntudatot fogsz érezni azért, mert valami komolytalanra akarod költeni, ahelyett, hogy a félretennéd. Ne legyen bűntudatod, megérdemled!

Mérleg

Az otthonod ma magányosnak tűnhet. Egy családtag, esetleg a pasid távol van, és emiatt rossz passzban vagy. Találkozz egy barátoddal, vagy menj el moziba, a lényeg: foglald el magad!

Skorpió

Elfoglalt vagy ma, Skorpió? Vagy csak nagyon fókuszálsz egy fontos projektre? A szeretteid azt gondolhatják, beteg, ideges vagy akár dühös vagy. Beszélj velük arról, mi történik veled, hogy ne aggódjanak miattad.

Nyilas

Pénzügyi gondok gyötörhetnek ma, ami miatt tiszta ideg lehetsz. Tégy lépéseket a felmerült probléma megoldására, de ne vesztegess az időt az aggodalomra. A stressz sosem éri meg.

Bak

Úgy érzed, eltávolodott tőled az egyik barátod, és nem beszél veled. Ne az legyen az első gondolatod, hogy haragszik rád. Valószínűleg csak valamilyen probléma gyötri. Beszélni fog, amikor eljön az ideje.

Vízöntő

Egy kissé aggódsz az anyagi helyzeted alakulása miatt. Ha van bármi, amivel megelőzheted a kellemetlenséget, akkor tedd meg. Az is lehet, hogy csak túlreagálod a dolgod, és feleslegesen parázol előre.

Halak

Ma az egyik barátod kellemesen meglephet. Olyan ajándékot kapsz tőle, amire a legkevésbé számítasz. Valószínűleg túl soknak vagy szükségtelennek érzed, de fogadd el, és vedd észre, hogy a gesztuson túl valójában mennyit jelentesz neki.