A napi horoszkóp szerint idegölő napra számíthatnak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ma otthon hagyhatsz valamit, talán egy könyvet  vagy levelet, amire szükséged van. A mai napon érhetnek ilyen apró bosszúságok, de próbáld meg nem tragédiaként felfogni őket, mert akkor egész nap idegeskedhetsz.  

Bika

Lehet, ma sok időt kell az autóban töltened, vagy akár valamilyen tömegközlekedési eszközökön, Bika. Megakadhat a forgalom, és emiatt elkéshetsz. Pillanatok alatt felmehet benned a pumpa, de ha nem tudsz segíteni a helyzeten, csak feleslegesen idegeskedsz. 

Ikrek

Meglehet, ma túlóráznod kell vagy valamilyen plusz feladatot kell elvégezned, emiatt kevesebb idő jut a pasidra. Érthető, hogy ez bosszant. Fogadd el: a napod nem úgy alakul, mint szeretnéd. Remélhetőleg a hétvége kárpótolni fog!  

Rák

Nem szándékosan, de valószínűleg fel fog idegesíteni az egyik rokonod. Valami olyat tesz, amivel cikis vagy kellemetlen helyzetbe hoz téged. De mielőtt teljesen kiakadnál, gondolj arra: a jó szándék vezérelte.

Oroszlán

Fontos levelet, üzenetet vársz?  Ha igen, lehet, hogy egy ideig még nem érkezik meg. Várj egy kicsit, mielőtt keresni kezded azt, akitől várod. Addig tereld el a figyelmedet, és ne kattogj ezen, mert csak őrületbe kergeted magad.  

Szűz

Eléggé feszült vagy a munkahelyi körülmények, esetleg az anyagi helyzeted miatt. Erre épp ma kapsz egy hihetetlen ajánlatot a főnöködtől. Remélhetőleg egy előléptetés lesz plusz juttatással, és nem olyan, amivel csak még jobban megnehezítené az életedet.

Mérleg

Valószínűleg sok fárasztó munka vár rád, és a lehető leggyorsabban szeretnéd elintézni őket. Viszont feszült lehetsz amiatt, hogy azt látod, mindenki elcsalja a melót. Nem könnyű, de ne törődj vele, koncentrálj a saját munkádra, és próbálj meg nem összeveszni másokkal. 

Skorpió

Szükséged lenne néhány infóra ahhoz, hogy haladhass egy feladattal, de nem találod őket vagy nem kapsz segítséget. Ha a dolog nem sürgős, érdemes egy kicsit félretenni. Ellenkező esetben túl sok időt töltesz el a felesleges kereséssel.

Nyilas

Oda kell figyelned az álmaidra, Nyilas, de ma este a tudatalattid olyan furcsa álmot küldhet, amit nem könnyű értelmezned. Ha neked túl sok erőfeszítésbe kerül az értelmezése, akkor lehet, hogy segítséget kellene kérned az megfejtéséhez.  

Bak

Egy üzleti vagy romantikus partnerrel való félreértés ma felborzolhatja a kedélyeket. Ezt elkerülheted, ha világosan elmagyarázod a tényeket. Győződj meg arról, hogy az illető mindent ért, amit mondasz, mielőtt bármit is tennél. 

Vízöntő

Sok papírmunkád van ma, Vízöntő? Ha igen, azt tapasztalhatod, hogy hiányzik néhány szükséges dokumentum. Úgy tűnhet, eltűntek egy fekete lyukban. Ne ess kétségbe, inkább kérj segítséget a megtalálásukhoz!  

Halak

Egy elmulasztott beszélgetés – vagy félreértés – a pasiddal hatalmas cirkuszt eredményezhet. Ha pedig találkozót szerveztél estére, ellenőrizd, hogy minden részlet tiszta a másik félnek, különben hiába fogsz várakozni a megbeszélt helyen.