A napi horoszkóp szerint a mai telihold hatalmas meglepetéseket tartogat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ha elégedetlen vagy az életeddel, akkor itt az ideje, hogy radikális változtatásokat hajts végre, és ebben segítségedre lesz a Halak telihold is. A mai döntéseid, tetteid hosszú távú hatással lehetnek a jövődre.

Bika 

Szánj ma időt magadra, Bika. A mostani Halak telihold kiemeli a magányos oldaladat. Inkább egyedül intézed a dolgokat, nem pedig társaságban. Kiváló nap ez a mai online találkozók ütemezésére és olyan tevékenységek végzésére, amikhez nem szükséges az fizikai jelenléted.  

Ikrek

Ma tanulsz valami újat. A Hold kiemeli megfontolt és érdeklődő természetedet. Szánj időt a tanulásra, különösen akkor, ha a választott tanfolyam jól jön a melódban. Vagy ha eddigi csak agyaltál azon, hogy bele kellene vágnod valamibe, akkor itt az idő: tedd meg! 

Rák

Olyan infókhoz kapsz, amik segítenek előnyhöz jutni a melóban, vagy előrébb jutsz egy fontos cél elérésében. De ahhoz is kiváló ez a nap, ha be kell fejezned egy szükséges kutatást, esetleg a diplomamunkádhoz keresel anyagokat.  

Oroszlán

Tudod mihez tökéletes ez a nap? Hogy a barátokkal lógj vagy randizz a szerelmeddel. Ráadásul ma sokkal könnyebben viszonyulsz mások érzelmeihez. Empatikus és gondoskodó oldalad fényesen ragyog, a környezeted pedig nehezen tud ellenállni a varázsodnak. 

Szűz

Ma az érzelmeid félre vannak tolva, hogy betartsd a szoros napirendet. Valóban olyan feladatok várnak rád, amik magasfokú koncentrációt igényelnek. Nap végén viszont előtérbe hozakodnak az esetleges lelki gondjaid, amikkel nem ártana foglalkoznod.  

Mérleg

Ideje elengedni a múltat, és továbblépni a jövő felé. Ez egy nagyszerű nap ahhoz, hogy végre töröld az exről készült fényképeket vagy a tőle kapott üzeneteket, amiket a telódon tartasz. Ha azon gondolkodtál, hogy csökkentsd az ismerőseid számát a Facebookon, keresve sem találhatnál jobb napot! 

Skorpió

Sokszor érzed azt: mások meg akarják mondani neked, mit tegyél. A mai Halak telihold meghozza a bátorságot, és az önbizalmat ahhoz, hogy meghúzd magad körül a határokat. 

Nyilas

A mai nap egyenesen kimondod, amit gondolsz. Ugyanakkor ügyelj arra, hogy tisztában légy a mondandóddal, mert a Merkúr retrográd miatt most könnyen belezavarodhatsz. Ezenkívül kerüld el az ígérgetést, ha nem vagy benne biztos abban, hogy be tudod tartani. 

Bak

A legkevésbé számítasz rá kedves Bak, és épp ezért lesz olyan meglepő, hogy az egyik barátod, esetleg kollégád őszintén, és szívhez szólóan megvallja neked az irántad való érzéseit, amitől rendesen el is olvadsz. A párban élőket is érheti ilyen téren meglepetés!

Vízöntő

Könnyedebb és gondtalanabb vagy. Még a kihívásokat is lazán, mosolyogva kezeled, bár nem sok kellemetlenségre kell számítanod. Annyira jól szórakozol meló közben, hogy egy szempillantás alatt eltelik a munkaidő. Este menjetek el lazulni valahová a csajokkal, nem bánod meg!

Halak

Szerencsés nap elé nézel Halak, beleértve a szerelmet, a karriert, a pénzt és az egészséget. Végre megvalósulhatnak az utazással kapcsolatos tervek, és rábukkanhatsz egy régóta várt megoldásra egy egészségügyi problémádra. Ma mindenki irigykedni fog a sikereidre!