A napi horoszkóp felér egy elő-Valentin-nappal ez a hétfő. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ha jelenleg nem vagy kapcsolatban, Kos, ma hirtelen új megvilágításba kerülhet egy régi barát vagy szomszéd. Amennyiben párban élő vagy, igazán romantikus és forró estében lesz részed a szerelmeddel.

Bika

Pénzügyi helyzeted most pozitív irányt vehet, valószínűleg az előléptetésed miatt. A társadalmi események, munkával kapcsolatos rendezvények, értékes kapcsolatokkal szolgálhatnak. Figyelj mások beszélgetéseire, mert hasznos infókhoz juthatsz!

Ikrek

A változás iránti erőteljes vágy arra késztethet, hogy elutazz, kedves Ikrek, vagy esetleg egy távoli országba költözz. A távol élő barátok megpróbálhatnak meggyőzni: csatlakozz hozzájuk. Ez nem kis döntés, szóval alaposan gondold át!

Rák

Néhány élénk és érdekes álom sok elfojtott emléket idézhet fel, és arra kényszeríthet, hogy szembenézz velük. Így végre elhárulhatnak az anyagi siker és a párkapcsolati boldogság útjában álló pszichológiai akadályok.

Oroszlán

A baráti körödben ma változás következhet be, és ez megváltoztathatja az életedet. Egy új szomszéd költözhet a közeledbe vagy egy új kollégára teszel szert. Ha jelenleg nem vagy kapcsolatban, akkor még össze is gabalyodhattok ezzel a személlyel.

Szűz

Jól fizető kreatív munkalehetőségek kerülhetnek ma az utadba, Szűz, talán online. Valószínűleg tetszeni fognak, mert szabadságot adhatnak. Mégsem vagy biztos a dolgodban, de ahelyett, hogy elvetnéd, ki kellene próbálnod!

Mérleg

Valószínűleg most különösen szexinek és szenvedélyesnek érzed magad. Amennyiben párban élő vagy, érdemes az estét egyedül tölteni szerelmeddel. Ha nem, ne lepődj meg, ha ma bevonzol valakit! Akárhogy is, csodáló pillantásokat kapsz a nap folyamán a környezetedtől!

Skorpió

A jogi ügyek ma a te javadra alakulnak pozitívan, különösen az ingatlannal kapcsolatosak. Ezt leszámítva, szex és romantika is járhat a fejedben. Hogy kiéld a vágyaidat, összejöhetsz az exeddel, vagy párban élőként leveszed a pasidat a lábáról.

Nyilas

Romantikus találkozás vár ma rád, Nyilas. Valószínűleg nagyon boldoggá tesz a szerelmed, és közelebb kerültök egymáshoz. Sőt, ha szingliként van egy kiszemelted, érdemes bedobni magadat nála, mert nem fog tudni nemet mondani!

Bak

Azok a kreatív projektek, amiken már egy ideje dolgozol, végre beérhetnek, és elnyered az erőfeszítéseidért a méltó jutalmadat. Munkahelyváltás és jövedelemnövekedés várható. Sőt, egyeseknek lehetőségük adódik saját vállalkozást indítani.

Vízöntő

Te egy vonzó ember vagy, Vízöntő, de ma még ellenállhatatlanabbnak bizonyulsz! Ne lepődj meg, ha sóvárgó pillantásokat kapsz az utcán elhaladó idegenektől. Este egy forró randira kerülhet sor egy jelenlegi vagy potenciális pasival.

Halak

A mai napon azon agyalsz, mihez kezdj az otthonoddal, mivel szeretnéd átalakítani, uyanis megújulásra vágysz. Most különösen inspiráltnak érzed magad, ezért légy kreatív, és valósítsd meg azt, ami egy ideje a fejedben jár!