A napi horoszkóp szerint ma új barátokat szereznek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma egy váratlan új barátságba csöppenhetsz, Kos. Ez történhet egy társasági esemény során, vagy egy közeli  barátod  mutat be neked valakit. Az illetőben megleled azt, akit régóta keresel, és óriási örömöt szerez neked.

Bika

Valamilyen, esetleg munkával kapcsolatos összejövetelre kerülhet sor ma. Talán céges buli, de az is lehet, hogy üzleti tárgyalás. Bármelyikről is legyen szó: eredményes lesz! De, ami még jobb: izgalmas, új emberekkel ismerkedhetsz meg!

Ikrek

Egy közeli baráttól vagy a pasidtól érkező telefonhívás izgalmas meglepetést hozhat ma, Ikrek. Olyan esemény történhet, amiben már régóta nem reménykedtél. Nagyon boldoggá tesz, hiszen egy álmod válik valóra!

Rák

Annak ellenére, hogy racionális embernek gondolod magad, ma már annyira éles az intuíciód, hogy még te sem hagyhatod figyelmen kívül. Miért nem fogadod el a téged bombázó üzeneteket? Meglepő élményekben lenne részed!

Oroszlán

Egy meglepő telefonhívás vagy e-mail érkezhet ma egy barátodtól, akiről régóta nem hallottál. Rengeteg dolog történt vele az utóbbi időben, és egy lehetőséget szeretne veled megosztani. Hallgasd meg az ajánlatát!

Szűz

Ma felfedezheted Szűz, hogy értesz az ezotéria egy ágazatához, ami lehet asztrológia, számmisztika vagy bármi más. Alapból érdekelnek az ilyen jellegű dolgok, de most az is kiderülhet: penge vagy valamelyikben!

Mérleg

Van valaki, akivel már régóta szerettél volna találkozni, Mérleg, és ma erre alkalmad nyílik. Ez lehet egy pasi, egy rokon, egy barát, akárki. A találkozás valamilyen mélyreható módon befolyásolhatja életed hátralévő részét.

Skorpió

Lehetőséged lesz megismerkedni néhány nagyon érdekes emberrel, és nemcsak új barát, hanem potenciális pasi is lehet közöttük. Éppen ezért, bármilyen nagy a kísértés ma, hogy inkább otthon kuksolj, vegyél erőt magadon, és fogadd el a kapott meghívást!

Nyilas

Egy távol élő barátod kereshet ma fel, kedves Nyilas. Nagyszerű híreket oszthat meg veled, amik rád is hatással is lehetnek. Segíthet egy jobb állást találni, vagy akár külföldre költözni. Érthető a lelkességed, de azért ne kapkodd el a döntést!

Bak

A melóhelyeden megismerkedsz egy nővel, aki munkalehetőséget, vagy legalábbis új távlatokat nyit előtted. Talán szokatlan az ötlete, de izgalmas, akár  jövedelmezőbb álláshoz juthatsz a mostanihoz képest.

Vízöntő

Ha asztrológia, számmisztika vagy más okkult tudomány tanulmányozásán gondolkodsz, Vízöntő, akkor ez a nap alkalmas ahhoz, hogy belevágj! De ma nemcsak új ismereteket szerezhetsz, hanem akár új barátokat is.

Halak

Meg kellene tanulnod valami új dolgot, mert szükség lehet rá a munkádban. Azt hitted, lesz rá elég időd, de kiderülhet, hogy tévedtél, és gyorsabban el kellene sajátítanod, emiatt pedig feszült lehetsz ma.