A napi horoszkóp szerint a romantika és a kreativitás határozza meg ezt a keddet. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Fantasztikusan nézel ma ki, Kos! Ennek eredményeképpen az emberek mágnesként vonzódnak hozzád, és szokatlanul nagy baráti köröd lesz. Ez szórakoztató, de időigényes, mivel úgy tűnik, mindenki szeretne egy darabot belőled.

Bika

Mindig is érdekeltek a művészetek, most pedig szeretnél valamelyik ágazatában jobban elmerülni. Készen állsz beiratkozni egy iskolába vagy tanfolyamra, hogy végre kiéld a művészi szenvedélyedet, és alkothass. Hajrá!

Ikrek

Kismillió feladatod lesz ma, kedves Ikrek, ide-oda fogsz rohangálni. Közben összefutsz egy régi barátoddal, akit már régóta nem láttál. Ám ez több lehet, mint egy kapcsolat felmelegítése: felfedeztek egy közös érdeklődési kört, amit együtt is csinálnátok.

Rák

Kisebb, de váratlan pénz hullik az öledbe. Nagy a kísértés, hogy elverd, de bölcsebb lenne félretenned, még akkor is, ha nem érzed soknak! Ma éttermezés helyett, inkább főzz otthon a pasidnak vagy egy barátodnak!

Oroszlán

Maradj a jelenben, Oroszlán! Bármennyire is szeretnél valahol máshol lenni, most itt van rád szükség. Jobb lenne, ha azokra a problémákra összpontosítanál, amik miatt menekülni akarsz. Nyugi, mindenre van megoldás!

Szűz

Ma szenvedély van a levegőben. Ha párkapcsolatban élsz, tervezz egy meghitt, közös estét a szerelmeddel. Amennyiben egyedülálló vagy, csekkold a neten az ismerőseidet, van-e olyan, akivel érdemes lehet felmelegíteni a kapcsolatot.

Mérleg

Van egy  srác  a környezetedben, akire eddig csak barát volt a szemedben, de az utóbbi időben már másként gondolsz rá. Lehet, hogy idegenkedsz a dologtól pedig csodálatos pasi lehet belőle, ezért ne vesd el azonnal az ötletet!

Skorpió

A legjobb, amit ma tehetsz, ha másokkal töltöd az időt. Menj el egy buliba vagy más társasági összejövetelre. Bárhová is mész, ott átütő sikered lesz, mindenki téged akar majd, mert ellenállhatatlanul vonzod a másik nemet.

Nyilas

A kreativitás és a romantika jó párosítás, Nyilas, és ma mindkét területen csúcsformában vagy. Miért nem leped meg a szerelmedet valami különleges alkotással, romantikus kedvességgel? Ha pedig szingli vagy, akkor magadat, hiszen megérdemled a törődést!

Bak

Ha  szingliként  abban reménykedsz, hogy sikerül valakit meghódítanod, akkor örülhetsz, mert célt érsz és pozitív választ kapsz! Párban élőként ma az intenzív érzelmek uralják az estét, mert olyan dolgokat is kimondtok, amit korábban talán nem mertetek.

Vízöntő

Megvan az a kreatív képességed ahhoz, hogy alkoss. Ma megjöhet az ihlet, aminek segítségével leküzdheted a félelmeidet, és végre nekiállsz festeni, zenét szerezni, és elhiheted: csodálatosat fogsz alkotni!

Halak

Erőteljes változások mennek végbe az életedben, és a szerelmi életed sem kivétel. A szingliknek feltűnhet, hogy ma valaki nagyon érdeklődik irántuk, míg a párban élőket is újfent meg akarja hódítani a pasijuk. Mindkét esetben számíthatnak a romantikus meglepetésre!