A napi horoszkóp szerint a stressz  rendesen kikezdi a zodiákus tagjainak idegrendszerét. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos 

Aggasztó híreket hallhatsz ma, Kos. Ezek valószínűleg nem érintenek közvetlenül. Lehetnek  pletykák  valakiről, akit ismersz. Bármi is legyen az, ellenőrizd a tényeket, mielőtt hitelt adnál a híreknek! A helyzet valószínűleg pozitívabb, mint amilyennek látszik.

Bika

Egyre több pénzre tehetsz szert, nemsokára már luxusban élhetsz, de ezzel együtt a viselkedésed is megváltozhat, amit szóvá tehet a környezeted. Jó, hogy lubickolhatsz a bőségben, de ne felejtsd el ki, vagy mi az igazán fontos!

Ikrek

A stressz, a kimerültség, egy konfliktus a pasiddal, vagy egy barátoddal arra késztet, hogy eljátssz a gondolattal: véget vetsz a kapcsolatnak. Ne hozz ma elhamarkodottan döntéseket! Várj egy napot, majd gondold át a dolgot, Ikrek!

Rák

Ma nagyon nem vagy kibékülve a külsőddel, ezért nekiállsz gőzerővel edzeni, hogy olyan formába jöjj, amivel elégedett lehetsz. Oké, ez rendben van, csak ne erőltesd túl magad, különben könnyen lesérülhetsz!

Oroszlán

Egy barátod elég nagy változásokon megy keresztül, és megértésért fordul hozzád. A probléma az, hogy te magad is feszült vagy, és nincs kedved valaki más gondjait hallgatni. Légy vele türelmes és megértő!

Szűz

Mások túl sok követelést támasztanak veled szemben, kihasználtnak, bántalmazottnak és  stresszesnek  érezheted magad, Szűz. Meg kellene tanulnod végre nemet mondani, még akkor is, ha nehéz!

Mérleg

Ma olyan gondolataid támadhatnak, hogy kitágítod a látókörödet, méghozzá monumentális szinten. Fontolóra veszed, hogy elutazol, vagy akár egy távoli helyre költözöl. Pontosan ez az, amit most tenned kell!

Skorpió

Ma valaki tuti tippet ad azzal kapcsolatban, hogyan juthatsz plusz pénzhez rövid időn belül, Skorpió. Mielőtt belevágnál, érdemes csekkolni az infókat, nehogy csalódás legyen a vége! De ha ki van zárva az átverés lehetősége, akkor hajrá, mert ígéretes lehetőség!

Nyilas

A kapcsolatok - baráti vagy szerelmi - ma kissé feszültek lehetnek, Nyilas. Többen is feszültek vagytok, és emiatt könnyen összeveszhettek. A legjobb lenne, ha inkább elkerülnétek egymást, és akkor nem mondtok olyat, amit később megbánhattok.

Bak

Egy stresszes nap után nem vágysz másra, mint kiengedni a gőzt a pasid oldalán. De sajnos félresikerül a  randi  az embereddel, miután megaláz mások jelenlétében. Mentségére szolgáljon, hogy neki is feszült napja volt, és ezért nem válogatta meg eléggé a szavait!

Vízöntő

Szeretnéd a délutánodat együtt tölteni a szerelmeddel, de közbejön valami, és ettől teljesen kiakadsz. Úgy tűnik, ez lesz az utolsó csepp a pohárban. Az utóbbi napokban is feszült voltál már, és ma lehet annak a napja, amikor mindenkit elküldesz melegebb éghajlatra.

Halak

A túlterheltség miatti iszonyatosan  stresszes  leszel, az idegösszeomlás kerülget. A legjobb lenne, ha otthon maradnál pihenni, vagy ha nem teheted meg, akkor csak rutinfeladatokat végezz. Most kevés is elég ahhoz, hogy kiborulj!