A napi horoszkóp szerint kényszeredetten menekülnek a zodiákus tagjai a gondjaik elől. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A lelki bajaid miatt óriási lesz benned az érzelmi feszültség. Próbáld meg nem megbántani a környezetedet azzal, hogy azt érezteted: a te gondjaid sokkal súlyosabbak mások problémáihoz képest.

Bika

Úgy tűnik, hogy szétesik az életed, Bika? Talán ideje újraértékelni a dolgokat! Gondold át, mi volt az eredeti célod, és egyáltalán mennyire ragaszkodsz hozzá. Ne félj változtatni a terveiden, és nyugodj meg: nem tart örökké ez a mostani állapot!

Ikrek

Elfog a vágy, hogy segíts másokon és jót tegyél az emberekkel. Ez nagyon szép, Ikrek! De már ott nehézségekbe ütközhetsz, hogy a saját tanácsaidat sem fogadod meg, és erre a környezeted is felhívja a figyelmedet, ami eléggé kellemetlenül érint.

Rák

Nagy dolgokra vágysz, és tele vagy világmegváltó tervekkel. Dúl benned a tettvágy. Ám a napi feladataid elvégzése is  nehézséget  okoz, nemhogy a félbemaradt ügyeid befejezése. Előbb a saját életedet kellene rendbe tenned, mielőtt másokét kezded el!

Oroszlán

A következő napok átformálnak téged és a kapcsolataidat. Rájössz, hogy a jól bevált módszerek már nem működnek, ezért ideje új eszközökhöz nyúlni. Azt is belátod: idáig többet álmodoztál, mintsem cselekedtél, de kész vagy ezen változtatni.

Szűz

Érzékeny és vidám természeted fertőző. Használd mások sebeinek gyógyítására. A nevetés az az orvosság, ami mindent meggyógyít. Légy tudatában annak, hogy mekkora hatással vagy a környezetedre!

Mérleg

Nagyon érzékeny vagy ma, és szeretnél segíteni a környezetednek. Valószínűleg ezért kezdesz jótékonykodni és szervezel a  barátnődnek  programot, hogy jobb kedvre derítsd. Azért vigyázz, mert egyesek kihasználhatják a nagylelkűségedet!

Skorpió

Úgy tűnik, életed egyes területei arcul csapnak, jelezve: drasztikus változás közeleg. Sokkoló és fájdalmas felismeréseket teszel. Állj ellen a késztetésnek, hogy homokba dugd a fejed!

Nyilas

Tudatosan menekülsz a képzeletedbe, az álmokba a lelki gondjaid elől. Sőt, inkább mások problémáinak megoldásában segédkezel, csak a sajátjaiddal ne kelljen foglalkozni. Ez napokon belül visszaüthet.

Bak

Természetesnek vettél valakit mostanában? Sajnos megtörténik a baj, mert  elveszítheted  ezt az illetőt, amiért nem figyeltél rá eléggé. De ne ülj ölbe tett kézzel, próbáld megmenteni a kapcsolatot!

Vízöntő

Súlyos félreértés történhet ma, ezért légy annyira egyenes, amennyire csak lehetséges, mert még rosszabbra fordulhatnak a dolgok. Az őszinteség felbecsülhetetlen, és most csak ez segíthet, ezért ne is próbáld másra hárítani a felelősséget!

Halak

Nem tudod, mihez kezdj bizonyos dolgokkal, vagy akár az egész életeddel. Mivel ennyire össze vagy zavarodva kedves Halak, az lenne a legjobb, ha nem ma hoznál döntéseket. Hamarosan minden letisztul benned, és megkapod a válaszokat is!