A napi horoszkóp szerint robbanékony hangulatban lesznek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Általában társaságkedvelő ember vagy, de ma szívesebben leszel egyedül. Stresszelsz a meló miatt, és most nem csacsogásra, hanem pihenésre és egyedüllétre vágysz. Egy kis sétával hazafelé megalapozhatnád a délutáni lazításodat.

Bika

Amúgy is kedveled a magányt Bika, de ma még visszahúzódóbb vagy. A barátok bulizni hívnak vagy koktélozni, de valószínűleg nem fogadod el az ajánlatot. Jobban jársz, ha inkább hazamész, és megleped magadat egy kis fagyival meg a kedvenc sorozatoddal!

Ikrek

Szörnyen ingerült vagy, és semmi kedved ma mások gondjaival, bajaival foglalkozni, erre állandóan hívogatnak, írogatnak, és a melóhelyeden is megtalálnak. Nem kell sok ahhoz, hogy összeszólalkozz a környezeteddel.

Rák

Minden ok nélkül feszült lehetsz. A legszívesebben bevennéd magadat a kanapéra egy pohár borral a tesóddal vagy a BFF-eddel, de hirtelen mindenki eltűnik, és nem tudod elérni őket. Ne haragudj rájuk, ez egy ilyen nap. Lazíts ma a saját társaságodban!

Oroszlán

Nem várt anyagi gondjaid adódhatnak, amitől teljesen kiborulsz. Eltűnhet a pénzed, többet fizethetsz valahol a kelletténél, vagy más hasonlóan kellemetlen szitu történhet. Menj utána a dolognak, mert nagy az esélye annak, hogy megoldódik!

Szűz

A pasid viselkedése totálisan megváltozik. Zárkózott, közömbös, rideg. Aggódsz, hogy talán veled van baja, ám nem erről van szó. Ne is próbáld kierőszakolni belőle, mi lehet a gondja, mert csak az ellekező hatást érheted el vele.

Mérleg

Finoman szólva is feszültnek érzed magad, Mérleg, de fogalmad sincs, miért. Ijedős, ideges, de még sértődékeny is lehetsz ma. Próbáld meg levezetni a feszültséget egy gyors sétával, vagy esetleg edzéssel, és jobb, ha kihagyod a baráti összejöveteleket.

Skorpió

A mai napon semmi kedved a társasághoz, pedig a csajok azt akarják, hogy menj el velük bulizni vagy meginni valamit. Hirtelen elfogyhat a türelmed, és akkor csúnyán hajba kaphatsz velük, ezért igyekezz finoman leépíteni őket.

Nyilas

Borongós a hangulatod, Nyilas, de még ilyen állapotban is a figyelem középpontjába kerülsz. Bár általában ez a kedvedre van, ám a mai napon inkább idegesít. Fogd rövidre a szereplésedet, aztán jelezd nekik: ma egy kis magányra vágysz.

Bak

Érdemes lenne ma saját magaddal randiznod! Főleg azért, mert rettentően idegesít a zajos környezeted. Mi lenne, ha fognál egy jó könyvet,  és kiülnél a parkba vagy bekuckóznál otthon a fotelba?

Vízöntő

A pénz miatti gondok a szokásosnál is jobban megviselhetnek. Ha ez nem lenne elég, még a kollégáid is idegesítenek a lassúságukkal vagy az inkompetenciájukkal. A feszültség oldásának legjobb módja ma az edzés vagy a séta.

Halak

A szokásosnál jobban vágysz ma a magányra, Halak. Bár talán elkötelezted magad, hogy részt veszel egy bulin vagy egy összejövetelen, de most az ötlet irritálónak tűnhet. Tölts egy kis időt egyedül, hátha megjön a kedved az esti partihoz.