A napi horoszkóp szerint lázadó hangulatban lesznek a zodiákus tagjai! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nagyon feldúlt leszel ma. Hirtelen minden tekintetben betelik nálad a pohár. Durván összeveszhetsz a pasiddal, aminek az lehet a vége, hogy hirtelen felindulásból másik sráccal csókolózhatsz, de valószínűleg nem mész ennél tovább.

Bika 

Sajnos ma nem mehetsz a saját fejed után. Egyrészről folyamatosan megmondják a melóhelyeden, mit és hogyan csinálj, másrészről akadályokba ütközhetsz, amik gátolják az előrehaladásodat. Vegyél egy nagy lélegzet, és gyakorold a türelmet!

Ikrek

Csalódott lehetsz, Ikrek. Eleged van abból, hogy nem teheted azt, amit szeretnél, és a környezeted túl sok elvárás támaszt feléd. Könnyen megeshet, hogy elszakad nálad a cérna, és kiborulsz.

Rák

Szeretnél új módszereket, új dolgokat kipróbálni a fejlődés jegyében. Ám egyesek igyekszenek ebben megakadályozni, de minimum lebeszélni róla. Ne hagyd magad, és ezzel együtt attól is óvakodj, hogy összetűzésbe keveredj velük!

Oroszlán

Ez a nap kissé frusztráló lesz számodra. A barátaid ragaszkodhatnak ahhoz, hogy légy együttműködőbb, és kevésbé individualista. Felháborodhatnak azon, ha nem vagy hajlandó a csapat tagja lenni. De valójában most a lázadásoddal hírnevet szerezhetsz!

Szűz

A nap kissé nyomasztó lehet. Lehetséges, hogy kellemetlen híreket kapsz valamelyik rokonodról. Ha ez nem lenne elég, valami bekrepálhat az otthonodban, és sokba fájhat a megjavítása, vagy az új megvásárlása. Úgy érezheted, közel állsz ahhoz, hogy dührohamot kapj.

Mérleg

Bármennyire is nem szeretsz, de kénytelen leszel csapatban dolgozni, vagy pedig segítséget kérni, különben nem fogod tudni megoldani a felmerült nehézséget. Vedd elő a legjobb oldaladat, és tedd meg, amiről tudod, hogy meg kell!

Skorpió

Miért jó az, ha ellenállsz a változásnak, Skorpió? Mindenki tudja: nehezen alkalmazkodsz a körülötted lévő világ változásaihoz. Sajnos ilyen az élet, és nem sokat tehetsz ellene. Fogadd el a változásokat, és engedd, hogy átformálják az életedet!

Nyilas

A mai napon szembe mehetsz a szabályokkal. Sorra szeged meg őket a melóhelyeden, vagy akár a suliban. Lázadó szellemed ma különösen rosszul viseli, ha meg akarják mondani neki, mit csináljon.

Bak

Nem kell zseninek lenned, vagy valami rendkívüli dolgot tenned ahhoz, hogy az emberek felfigyeljenek rád. Ideje feladni azt a gondolatot: nem tudsz szobrot készíteni, mert nincs meg benned Michelangelo zsenialitása! Merj belevágni abba, amibe csak szeretnél!

Vízöntő

Nem vagy elég szabad, Vízöntő. Főleg a kapcsolataidban vagy megláncolva. Ideje többet törődni a saját igényeiddel. Mondd ki, amire gondolsz. Mondd el az embereknek, hogy mire vágysz. Győzd le az elutasítástól való félelmedet!

Halak

Meglehet, új kollégát kapsz, de még nem vagy biztos abban, mennyire bízhatsz benne. Csak ne zárkózz el előle, és adj neki egy esélyt, bármennyire is furcsának tűnjön. Valószínűleg csak próbálja megtalálni a helyét.