A napi horoszkóp szerint konfliktusra számíthatnak a zodiákus tagjai, méghozzá a szerelmi életükben! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Bizonytalannak érezheted a pozíciódat a melóhelyeden, de talán még a párkapcsolatodban is. De vajon van is okod arra, hogy ezt érezd? Ha igen, tégy finom lépéseket annak érdekében, hogy megszilárdítsd a helyedet.

Bika 

Itt a lehetőség szembeszállni azokkal, akik túlságosan irányítani akarják a szerelmi életedet. Ideje megmondani a jó szándékú rokonoknak és barátoknak, hogy te mit akarsz igazából, és ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak.

Ikrek

Eddig talán kissé túl görcsösen próbáltad megmutatni másoknak a tehetségedet, a tudásodat, kedves Ikrek. Ma eljöhet a lehetőség, amikor ezt könnyedén megteheted, és megkapod érte a vágyott elismerést.

Rák

Úgy érzed, egyes barátaid, rokonaid nem támogatnak a céljaid elérésében, vagy abban, amivel épp foglalkozol. Csakhogy nem értük teszed, hanem önmagadért, ezért ne foglalkozz azzal, ha kételkednek benned, csak menj előre!

Oroszlán

Egy egy ideje észrevetted, hogy ambícióid mennyire megviselnek, és talán már elavultak is. Ha ambiciózus vagy, de nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életre is vágysz, az égi energia azt jelzi: elérkezett a pillanat, hogy meghozz néhány fontos döntést, Oroszlán.

Szűz

Habozol, Szűz? Nem vagy biztos abban, hogy életed két területét, vagy bizonyos vágyaidat össze tudod egyeztetni? Semmi sem lehetetlen! Erre hamarosan te is rájössz, mert megjön az ihlet vagy a segítség, amivel végre léphetsz.

Mérleg

Ma fontos döntést kell hoznod a szerelmi életeddel kapcsolatban. Talán észrevetted, hogy valami hiányzik, akár a pasidból, vagy akár belőled. A probléma gyökere a függetlenség és az önérvényesítés kérdése lehet. Próbáld megérteni azt, mit és miért érzel (vagy a szerelmed), mielőtt bármit is tennél.

Skorpió

Ultimátumot kaphatsz ma, Skorpió. A pasid szeretné veled komolyabbra fordítani a dolgokat. A kérdés, mennyire vagy erre vevő? Te mit akarsz? Nem tudsz elmenekülni a helyzet elől, valószínűleg még a mai napon válaszolnod kell.

Nyilas

Gátolva érzed magadat a párkapcsolatodban, mintha valami visszatartana a teljes beteljesüléstől. Talán nem mered kimutatni az érzéseidet, vagy megrémít az elköteleződés gondolata. Amíg nem mersz teljesen belevágni, ne csodálkozz azon, hogy nem alakulnak jól a dolgok.

Bak

Talán már érezted mostanában, hogy valami nem stimmel a pasiddal. Duzzogás, neheztelés, hatalmi játszmák. Ma végleg betelhet a pohár nálad, és kiborítod a bilit. Próbálj meg higgadtan beszélni a problémákról!

Vízöntő

Valószínűleg a nap kihívásokkal teli lesz, és tartalmaz egy kis csalódást is. Talán nem azt a választ kapod, nem azt a reakciót éred el, mint amire számítasz. A nap kérdése, hogy elfogadod-e ezt, vagy még egyszer nekifutsz-e.

Halak

Egy érzelmileg labilis napra számíthatsz. Ha olimpiai sportoló lennél, ma a rajtvonalnál állnál, és azon töprengenél, vajon eleget edzettél-e a sikerhez. Ne aggódj, sokkal többre vagy képes, mint hiszed, hamarosan meglátod!