A napi horoszkóp szerint peches nap vár a zodiákus tagjaira! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az egyik terved nem úgy alakul, mint szeretted volna, és ez aggodalomra adhat okot. A legjobb, ha tanácsot kérsz a barátaidtól vagy a pasidtól. Lehet, hogy csak változtatnod kellene egy apróságon, és megoldódna a dolog.

Bika 

Jöhet egy forró randevú este, Bika? Akár szingli, akár párban élő vagy, kilátásban van! Sőt, a párban élők ma szót ejthetnek a jövőről is, és igazán szép ígéretek hangozhatnak el a pasijuk szájából.

Ikrek

Készülj arra, hogy amire nagyon vársz, az késhet. Ellenben a pletykák gyorsan terjednek! Ma megdöbbentő dolgot tudhatsz meg kollégádról vagy rokonodról. Ha tudni akarod az igazat, akkor bizony nyomoznod kell!

Rák

Néhány jó, de meglepő hír érkezhet ma hozzád, Rák. Lehet, hogy egy családtag vagy barát felhív, esetleg beugrik és közli veled a hírt, ami téged is érint. Este menjetek el együtt ünnepelni!

Oroszlán

A mai nap frusztrálóan indulhat. Előfordulhat, hogy bekrepálnak a dolgok az otthonodban, vagy nem éred el azt, akivel beszélni szeretnél. Ne aggódj, a nap második fele már nyugisabb lesz, csak próbálj meg nem felrobbanni addig!

Szűz

Nagyon ihletett állapotban leszel ma. Az álmok  vagy a meditáció felhozhat néhány emléket vagy fontos dolgot, amit eddig nem vettél észre. Érdemes leírnod őket, mert később még szükséged lehet rájuk!

Mérleg

Néhány felkavaró hírt kaphatsz az anyagiakkal kapcsolatban, ami okoz egy kis gyomorgörcsöt. Talán egy nem várt kiadás, vagy egy befizetetlen csekk okoz zavart. Ezt sajnos megkerülni nem tudod, szóval fogadd el, de próbáld nem kitépni az összes hajadat!

Skorpió

Nem alakul úgy a karriered, mint vártad, és emiatt nagyon zabos vagy. Ne aggódj, ez csak átmeneti probléma! Inkább pihenj, élvezd a család és a barátok társaságát, holnap pedig megérkezhet a megoldás vagy az áttörés.

Nyilas

Nem ez lesz életed legkellemesebb napja, Nyilas. Elveszítesz valamit, egy másik dolog nem érkezik meg időben, egy harmadik pedig beadhatja a kulcsot. Nem csoda, ha ideges vagy, de azért ne veszítsd el a fejedet!

Bak

Ma különösen szenvedélyesnek érezheted magad, és talán már alig várod az esti randit. De sajnos fel kell készülnöd arra a lehetőségre, hogy a szerelmed valamiért lemondja. Nézz egy Netflixes romantikus filmet, és gondolj arra: majd bepótoljátok!

Vízöntő

Néhány problémával küzdő barátod tanácsot és együttérzést keresve találhat ma meg. Egyiküknek olyan híre is lehet, ami lesokkolhat téged. Mindennek a tetejében este nem tudsz találkozni a szerelmeddel, ami tovább növeli a feszültséget benned.

Halak

Túlterheltnek, és kimerültnek érzed magad. Ha ez nem lenne elég, a közvetlen környezetedben olyan váratlan változások történnek, amik megrettentenek. Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonnál le, feltétlenül ellenőrizd a tényeket.