A napi horoszkóp szerint ma könnyen elragadhatják a zodiákus tagjait az érzelmeik! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Komoly érzelmi megrázkódtatáson mehetsz ma keresztül. De ne aggódj, nem leszel egyedül, mert a barátaid átsegítenek a nehézségeken. Éppen ezért, oszd meg az érzéseidet másokkal ahelyett, hogy elhallgatnád őket.

Bika 

Vigyázz Bika, mert ma becsaphatod magad. Ha arra törekszel, hogy kizárólag az adott helyzet jó oldalára gondolj, előfordulhat: nem látod a teljes igazságot. Néha a túlzott pozitivitásnak is lehet hátránya.

Ikrek

Durva kritikát kaphatsz a nap folyamán, de jobb, ha tudod: az irigység, féltékenység szólhat belőlük. Éppen ezért ne hagyd, hogy lehúzzanak, és önbizalomhiányt okozzanak a szavaik.

Rák

Egész nap azt mondogatod: „Én megmondtam!” Állandóan rávilágítasz azok hibáira, akik nem hallgattak rád. De vajon bölcs dolog ez? Ne kritizálj másokat, amíg nem nézel őszintén magadba, és látod meg a saját hibáidat.

Oroszlán

Egész nap az exed jár a fejedben. Valószínűleg még a régi képeiteket is átpörgeted. Azt hitted, már túl vagy rajta, de a jelek szerint még nem. Jobban teszed, ha szembenézel az érzéseiddel ahelyett, hogy elrejted őket.

Szűz

Nehéz lesz kezelni a ma felmerülő érzelmi problémákat. Egy erős félrevezető erő táplálja azt az illúziót, hogy a dolgok rendben vannak, amikor valójában nem. Ne tégy úgy, mintha minden jól menne, Szűz.

Mérleg

Ne feltételezd automatikusan, hogy a környezeted meg fog érteni. Az érzelmeid nagyon intenzívek lehetnek, és elriaszthatod az embereket ahelyett, hogy közelebb hoznád őket, egyszerűen azért, mert irracionálisan és meggondolatlanul cselekszel. 

Skorpió

A dolgok nem pontosan olyanok, amilyennek látszanak, Skorpió. Jó esély van rá, hogy te, vagy pedig mások becsapnak téged. Ma az érzelmeid irányítanak, és egyik végletből a másikba ugorhatsz.

Nyilas

Ha érzelmileg intenzív helyzettel szembesülsz, valószínűleg menekülésre adod a fejed. Inkább válts témát valami könnyedebbre. A menekülés ezen formája semmit sem tesz a probléma megoldásáért.

Bak

Pszichikai képességeid segítségével könnyedén felfedezheted az igazságot. Habár a környezeted meg lesz lepve, honnan tudod azt, amit, és mivel érinted a fájó pontjaikat, könnyen súrlódások alakulhatnak ki.

Vízöntő

Legtöbbször a tényekkel foglalkozol. A tények olyan dolgok, amiket meg lehet fogni, kategorizálni és racionálisan értelmezni. Sajnos ma néhány tényedet megkérdőjelezheti az egyik dolog, amitől a legjobban félsz – az intenzív érzelmek.

Halak

A családban vagy a kapcsolatodban uralkodó irányítási problémák ma aggodalomra adnak okot. Légy óvatos, különben egyik pillanatról a másikra összeveszhetsz másokkal. Mindenki érzékeny körülötted, nem csupán te.