A napi horoszkóp szerint nagyon óvatosnak kell lenniük a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma rettentően csúnyán viselkedhetnek veled a melóhelyeden, és ez előhívja a régen eltemetett haragodat. Előfordulhat, hogy nehezen tudod kordában tartani az érzelmeidet, pedig ezt kellene tenned. Igyekezz kulturáltan kezelni a kialakult helyzetet!

Bika

Ellenőrizz minden olyan információt, ami ma az utadba kerül, Bika. Valószínűleg pletykák röpködnek az irodában, és nem lenne szerencsés, ha valamelyiknek felülnél, esetleg továbbadnád.

Ikrek

Mindent ellenőrizz a munkahelyeden, mert valaki megpróbálhat átvágni, és ez komoly anyagi kárt is jelenthet rád nézve. Ma te vagy az egyetlen ember, akiben megbízhatsz. Ha ezt szem előtt tartod, elkerülheted a bajt.

Rák

A mai napon eléggé nyűgös leszel, és a hátad közepére sem kívánod az embereket. A morcosságod egy része a kimerültségedből fakad, a másik része a kielégítetlen lelki vágyaid miatt van. Mindenképpen időt kellene ma szakítanod önmagadra.           

Oroszlán

Feszültség van a levegőben. Nem szabad megszabadulni attól az érzéstől: valaki hazudik. Természetednél fogva békepárti vagy, ezért hajlamos vagy arra, hogy elfojtsd a gyanúdat. De most jobban teszed, ha a magad érdekében odafigyelsz erre.

Szűz

Egyes múltbeli történések még mindig fájdalmat okozhatnak neked. Ma úgy érezheted, hogy elárasztanak egy különösen traumatikus esemény emlékei. Talán azt hitted, már túl vagy rajta, de épp az ellenkezője derülhet ki.

Mérleg

Vigyázz, Mérleg! A munkatársak megpróbálhatják manipulálni a különféle helyzeteket, és a saját malmukra hajtani a vizet, miközben téged kihasználnak vagy átvernek. Bízz az ösztöneidben. Tudod, kiben lehet megbízni és kiben nem!

Skorpió

Ma ne bízz senkiben, még azokban sem, akiket barátnak tartasz. Mindenhol megtévesztésre utaló jelek vannak, különösen a munkahelyeden. Lehet, hogy valaki eltitkol valamit előled, vagy megpróbál manipulálni.

Nyilas

Nem alkalmas ez a nap az üzletkötéshez, a társulásokhoz, vagy bármiféle kapcsolat kialakításához, mert szinte biztos, hogy átvernek, de legalábbis valamilyen kellemetlenséged származna belőle. Oké, hogy bevállalós vagy Nyilas, de ma ne kísérletezz!

Bak

Lehetőleg ne írj alá szerződést, ne bólints rá semmilyen lehetőségre, mert nagy az esélye annak, hogy belebuksz vagy átvernek. Akármennyire is csábító legyen valami, ne mondj igent, mert utána csak bánni fogod.

Vízöntő

Bízz az ösztöneidben bárkivel kapcsolatban, akivel ma találkozol. Jobban teszed, ha nem mész bele semmibe, mert nagy esélye van annak, hogy átverjenek. Ezzel együtt nem árt, ha a fontosabb ügyek intézését is hanyagolod a mai napon.

Halak

Keményen és sokáig dolgoztál az elmúlt hetekben, ugye, Halak? Ne is csodálkozz azon, hogy a tested fellázad. Jó lenne, ha kivennél egy szabadnapot, és egész nap pihennél. Ha erre nincs mód, akkor legalább délután siess haza, és add át magadat a lazításnak!