A napi horoszkóp szerint a zodiákus néhány tagja másokon segít, míg a többiek pedig az indulataikkal küzdenek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Azok az emberek, akikhez segítségért fordulsz, még nagyobb zűrzavart és bonyodalmat okozhatnak az életedben. Jobban tennéd, ha a saját kezébe kell vennéd a helyzetet, és magad birkóznál meg vele.

Bika

Ha valaki kritizálni próbál téged, Bika, ne félj megvédeni magad. Mások nem félnek kimondani a véleményüket, és neked sem kellene. Légy őszinte azzal kapcsolatban, mit érzel! Arra számítanak, hogy úgyis kiborulsz, szóval lepd meg őket!

Ikrek

Ma a tettek mezeire lépsz, kedves Ikrek. Azonnal tudni fogod, mit kell tenned egy adott helyzetben, különösen válság esetén. Elképesztő sebességgel dolgozik az elméd, és szuperhatékonyan oldod meg a problémákát.

Rák

Robbanásveszélyes nap ez a mai! Érdemes kétszer is meggondolnod, hogy kinek, mit mondasz. Ugyanakkor sokadjára történhet egy olyan bosszantó dolog, amit már nem vagy képes benyelni, és végül csak felrobbansz. Rendesen ráhozod  frászt az emberekre!

Oroszlán

Ez az új kezdetek napja, kedves Oroszlán. Keresve sem találhatnál jobb napot a béküléshez, a kapcsolatok rendbetételéhez. Ma még az is bocsánatot kérhet tőled, akiről azt hitted, sosem teszi meg. Csak nem visszakönyörgi magát az exed?

Szűz

Az intuíciódnak köszönhetően, ma előfordulhat: többet tudsz valaki érzéseiről, mint maga az illető. Ez arra késztet, hogy agresszív lépéseket tegyél annak érdekében, hogy felrázd őt, és segíts neki megoldani a gondjait.

Mérleg

A mai napon valakinek szüksége lehet a segítségedre, nyújts neki segítő kezet a problémája megoldásában. Adj többet magadból, és rájössz, hogy hosszú távon sokkal többet fogsz kapni, mint amennyire számítanál. Légy nagylelkű a körülötted lévő emberekkel!

Skorpió

Túl sokat agyalsz azon Skorpió, hogy egyes dolgok miért nem sikerültek, mit kellett volna másképp tenned. Miközben a múlton merengsz, elmennek melletted a lehetőségek. Ideje lenne előretekintened!

Nyilas

Megvan az erőd, és a befolyásod ahhoz, hogy a melóhelyeden összefogd a kollégáidat, és csapatként dolgozzatok. Ha ezt megteszed, sokkal sikeresebbek és eredményesebbek lesztek, de még a feletteseid is felfigyelhetnek rád.

Bak

Vigyázz Bak, mert ma könnyen kirobbanhatnak belőled az érzések. Mások hanyagsága, butaságai miatt dührohamot kaphatsz. Fékezd az indulataidat, amennyire tudod, különben villámgyorsan összeveszhetsz a környezeteddel.

Vízöntő

Óriási lendülettel és lelkesedéssel rendelkezel ahhoz, hogy számottevő előrehaladást érj el egy projektben vagy a melóhelyeden. Csak arra ügyelj: ne cselekedj elhamarkodottan vagy impulzívan!

Halak

Egy hozzád közel álló személlyel nézeteltérésed támadhat, Halak. Gyorsan reagálhatsz egy helyzetre anélkül, hogy komolyan átgondolnád. Még nem késő átgondolni a tetteid, a megjegyzéseid várható következményeit.