A napi horoszkóp szerint ma érzékenynek, zavarodottnak érezhetik magukat a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Árad a kreatív energiád, Kos. Rengeteg ötleted van, de fogalmad sincs, melyik megvalósításával kezd. Ebből végül az lesz, hogy nem sikerül tetszés szerint hasznosítani, de azért a melóban megkönnyíti majd a dolgodat!

Bika

Csodálatos nap ez a mai számodra, kedves Bika. Extra érzékenynek és szeretetteljesnek fogod érezni magad, és emiatt vonzódni fognak hozzád az emberek. De közben ura vagy az érzelmeidnek, nem hagyod, hogy mások kihasználjanak és összetörjenek.

Ikrek

Ma olyan durva szitukban találod magad, amiket nehéz lesz elsimítani. Nem számít, mit teszel, csak egy kicsivel landolsz a céltól. Talán a határozatlanságod az, ami túlságosan megnehezíti a hatékony cselekvést.

Rák

Ápold a művészi, romantikus oldaladat még ma. Tökéletes nap ez a mai az alkotáshoz, vagy ahhoz, hogy összebújj a szerelmeddel, és megnézzetek egy lélekemelő filmet. Ilyen tevékenységekre van szükséged ahhoz, hogy jól érezd magad.

Oroszlán

A mai azon napok közé tartozhat, amikor úgy érzed, nem tudod, mihez kezdj magaddal. Többre vágysz, minthogy csak dolgozz, esetleg a barátaiddal lógj. Ha új ingerekre van szükséged, ahhoz ki is kell mozdulnod a komfortzónádból.

Szűz

Ez egy fantasztikus nap, Szűz. Olyan időszakban vagy, amikor a szerelem és a szellemi tevékenység új ciklusait kezded el. Ez új kapcsolatot hozhat, vagy a meglévő megerősödését, valamint kedvet az alkotói munkához.

Mérleg

Ez azon napok egyike, amikor nem tudod kitalálni, mit szeretnél, és emiatt lépten-nyomon leblokkolsz. Légy türelmes magaddal, és kerüld ma a fontosabb döntések meghozatalát. A legjobb, ha filmnézéssel ütöd el a délutánt.

Skorpió

Menj el egy múzeumba, Skorpió. Ma különösen vonzónak találhatod a művészetet, és talán szeretnél is elmerülni benne. Mindenképpen vigyél magaddal egy jó barátot vagy a pasidat, hogy legyen kivel megbeszélni a benyomásaidat.

Nyilas

Úgy tűnhet, az agyad és a szíved ma ellened dolgozik. Érzed, hogy összefogtak ellened, és összezavartak. Éppen ezért ma ne akarj semmiféle döntést hozni, inkább várd meg, amíg elmúlik ez az állapot.

Bak

Nagyon ingadozó a hangulatod. Ma önmagadat is nehezedre esik elviselni, nemhogy másokat. Emiatt konfliktusod adódhat a melóhelyeden. Próbáld inkább elkerülni az embereket, ha azt érzed, teljesen kiborítanak.

Vízöntő

Lehet, ma nehéznek találod a kapcsolatot a környezeteddel, Vízöntő. Nyugtalan vagy, feszült, kissé zavart is, és nincs türelmed megértetni magadat másokkal. Az lesz a legjobb, ha elmész egy kiállításra feltöltődni, vagy valamilyen művészi tevékenységben keresed meg a békédet.

Halak

A dolgok drámai csúcsponthoz érnek a kapcsolatodban, Halak. Úgy tűnhet, hogy se veled se nélküled kapcsolatban ragadtatok, vagy azt nem tudjátok eldönteni, összeházasodjatok-e. Ne ma akarjatok végleges válaszokat találni!