A napi horoszkóp szerint ma mindenki más problémájával foglalkoznak a zodiákus tagjai, csak a sajátjukkal nem. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ma igyekszel segíteni a tesódnak vagy a BFF-ednek, mert tanácsot kér tőled egy probléma megoldásával kapcsolatban. De az is lehet, hogy többen is segítségért fordulnak hozzád. Ügyelj arra, hogy azért ne feledkezz meg a saját feladataidról sem!

Bika

Kellemetlen szituban találod magad. Lehet, megígérted valakinek, hogy segítesz, de most nincs időd, sem energiád ahhoz, hogy megtedd. Ne félj ezt bevallani, Bika. Sikerülni fog olyan megoldást találni, amivel mindketten nyertek. 

Ikrek

Ma úgy érezheted, hogy tele vagy fizikai erővel. Rengeteg energiád van, de most nem jó ötlet hegyet mászni vagy maratont futni. Inkább intézd el a legfontosabb feladataidat, de ne kezdj bele túl sok mindenbe, mert akkor semmivel sem fogsz végezni.

Rák

Valaki egy pénzszerzési lehetőségről úgy mesél, mintha minden erőfeszítés nélkül, csakúgy dőlne hozzád a lóvé. Emlékezz a mondásra: „Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg az is!” Amennyiben mégis érdekel a dolog, várj néhány napot, és érdeklődj olyantól, aki már élt a lehetőséggel.  

Oroszlán

Óriási kreatív energia szállhat meg egy projekttel kapcsolatban. Viszont csalódás érhet, amikor a megvalósítás során megérkeznek az akadályok. Ha nem megy, ne erőltesd a dolgot. Tarts egy kis szünetet, aztán fuss neki újra! 

Szűz

Ma a nyilvánosság előtt szerepelhetsz, de legalábbis meg kell jelenned pár ember előtt. Talán előadást kell tartanod, kedves Szűz. Legnagyobb meglepetésedre, sokkal jobban fogod élvezni, mint gondolnád, és a közönséget is sikerül elbűvölnöd.  

Mérleg

Túl sok van most a tányérodon, Mérleg? Úgy érezheted, hogy sosem jutsz a feladataid végére, és csak próbálsz zsonglőrködni az idővel meg a kihívásokkal. Még egy ilyen szituban is időt kell szánnod a kikapcsolódásra. Nem érdemes kikészíteni magad!

Skorpió

Ma azzal kell szembesülnöd, hogy a pasid csak kihasznál. Valószínűleg megint pénzt vagy szívességet kér, esetleg csak szexelni hajlandó, de moziba menni veled már nem. A mai napon juthatsz el a pontra, amikor végleg betelik a pohár.

Nyilas

Talán nincs jó passzban a szerelmed, Nyilas. Eléggé zárkózott, és te azon agyalsz, vajon mit tettél. Ne próbáld meg rákényszeríteni arra, hogy megossza veled a gondjait, mert akkor még inkább csak magába fog zárkózni. Beszélni fog, amikor eljön az ideje. 

Bak

Az utóbbi időben valószínűleg nem figyeltél arra, mit eszel, és túl sok gyorskaján vagy nasin éltél, ami nemcsak a közérzetedet viseli most meg, de valószínűleg a kilók is felszaladtak rád. Lehet, hogy nincs kedved az edzéshez, de egy gyors séta vagy jógázás sokat segíthetne!

Vízöntő

Váratlan kiadásokkal találod szembe magad, ami némi költségvetési zsonglőrködést igényelhet. De ne parázz Vízöntő, mert a jó pénzügyi érzékednek köszönhetően hamarosan újra fellélegezhetsz.

Halak

Lehet, hogy a családtagok túl sok segítséget kérnek tőled ahhoz képest, mint amennyit egyáltalán adni tudsz. Ha mindenáron segíteni akarsz, akkor legalább haladj fontossági sorrend szerint, és ne félj megosztani velük a döntésed okait.