A napi horoszkóp szerint a péntek 13. rászolgál a rossz hírnevére. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Kicsit átverve érzed magad, Kos. Talán az egyik barátod lebeszélt egy szépészeti kezelésről, esetleg egy melóról, hogy az nem neked való, erre ő maga élt vele. Érthető, ha ez felháborít, de próbálj meg higgadtan beszélni vele a történtekről.  

Bika

Elmerültél a spiritualitásban vagy valamilyen filozófiai irányzatban, és nem egészen tiszta a kép? Az lenne a legjobb, ha segítséget kérnél egy szakértőtől vagy gyakorló barátodtól, addig pedig pihentesd a dolgot.  

Ikrek

Úgy tűnhet, a szerelmed többet foglalkozik a melójával, mint veled. Az irántad érzett szenvedélye továbbra is erős, de ez egyelőre háttérbe szorult. Ne gondold, hogy elvesztetted a vonzerődet. Várj holnapig, és minden újra normális lesz. 

Rák

Erősnek, egészségesnek és energikusnak érzed magad, kedves Rák. Olyan nagy dolgokat vihetsz véghez, amihez három ember kellene, nem pedig egy. Légy óvatos, mert többet vállalhatsz, mint amennyit elbírsz. 

Oroszlán

Te vagy ma a szerencsés kivétel, Oroszlán! Valami egészen hihetetlen dolog történik veled. Ami tegnap csak fantázia volt, az most valóság! Lehet, hogy kábultan mászkálsz, és megpróbálod felfogni az egészet. Csak fogadd el: veled is történhetnek csodák! 

Szűz

Úgy érzed, valami nem stimmel az egyik barátoddal. Másképp viselkedik, mint szokott. Nagyon fontos, Szűz: ne erőltesd azt, hogy megnyíljon. Meg fogja veled osztani a problémáját, csak egy kis időre van szüksége. 

Mérleg

Olyan érzésed van, mintha minden teher a te nyakadba szakadt volna, Mérleg. Ott egy halom munka, a családi problémák orvosolása, közben telefonon is hívogatnak. Sokszor érezheted, hogy menten megőrülsz. A legjobb, ha kétóránként szánsz magadra egy kis időt! 

Skorpió

Talán egy évforduló, születésnap, esetleg más okból kifolyólag fogsz ma ünnepelni. Légy óvatos Skorpió, mert hajlamos lehetsz túlzásokba esni. Nem lenne szerencsés, ha részegen táncolnál az asztalon, ahogy az sem, egész este émelyegnél a túl sok finom étel miatt. Csak óvatosan a habzsi-dőzsivel! 

Nyilas

Kísérletezni támad kedved a külsőddel, hogy fokozd a szexuális vonzerődet. Ha estére romantikázást tervezel a pasiddal, ne lepődj meg, ha nehézségek adódnak, például a szerelmednek dolgoznia kell. Lehet, hogy várnod kell holnapig! 

Bak

Ma egy rögtönzött összejövetelre kerülhet sor néhány szomszéddal vagy baráttal. Olyan meglepő, és arcpirító pletykákat hallhatsz egy ismerősödről, ami megváltoztatja a róla alkotott képedet. De biztos igaz, amit mondanak?  

Vízöntő

Meglehet, egy rövid időre most el kell válnotok a szerelmeddel. Úgyis szükséged van most egy kis én-időre! Ám előkerülhet a bizonytalanságod, és elkezdhetsz azon töprengeni: vajon van-e valaki más a pasid élétben. Íme, egy jó tanács, Vízöntő: ne agyalj annyit!  

Halak

Ez azon napok közé tartozik, amikor semmihez sincs kedved, és nem bírod rávenni magadat a cselekvésre. Ne legyen emiatt bűntudatod. Mindannyiunknak szüksége van ilyen napokra. Nyugodj meg, lazíts, és holnap újra a régi önmagad leszel!