A napi horoszkóp szerint általános vagy szexuális feszültség lesz úrrá a zodiákus tagjain. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Úgy érzed, mindjárt felrobbansz? Lehetséges, hogy a múlt hét folyamán felgyülemlett feszültség dolgozik benned. Ha nem vigyázol, a hozzád legközelebb állókon is csattanhat. Menj el edzeni vagy koktélozni a csajokkal, és vezesd le a feszkót! 

Bika

Volt olyan feladat, amit mostanra le akartál tudni, de rajtad kívül álló okok miatt nem sikerült? Ne foglalkozz vele! Ez nem a te hibád, és nem tudsz ellene tenni semmit. A legjobb, amit tehetsz, ha elmész a pasiddal moziba vagy a csajokkal shoppingolni!  

Ikrek

Az elmúlt időszakban egyre jobban belátod: a választott életutad megváltozik. Ez bizony azt is jelenti, hogy búcsút kell mondanod bizonyos dolgoktól, és erre már ma sor kerülhet.

Rák

Nagyon be vagy gerjedve Rák, de legalábbis úgy érzed, ma a szex lehet a legjobb feszültséglevezető tevékenység számodra. Meg is kapod, amire vágysz: sőt! Életed leggyönyörteljesebb együttlétében lehet részed Mr. Biggel.

Oroszlán

Sötét álmok kísérthetnek. Az álmok valószínűleg nem jelentenek mást, mint a tudattalan félelmeidet, elnyomott érzéseidet. Érdemes lenne közelebbről megvizsgálni, mit jelentenek számodra, és utána dolgozni őket!

Szűz

A szerelmed aggódhat, mert beteg egy családtagja. Légy vele türelmes, és megértő. Valószínűleg minden jól fog alakulni, de amíg nem gyógyul meg a rokon, addig feszült marad a pasid. 

Mérleg

Az utóbbi időben eléggé feszült vagy, és ma végleg betelik a pohár nálad, de valami olyat csinálhatsz mérgedben, amit később valószínűleg meg fogsz bánni: talán lefekszel az exeddel, vagy olyan dolgokat mondasz valakinek, ami tönkreteheti a kapcsolatotokat.

Skorpió

Ma érdemes lenne nyitottabbnak lenni a szerelmed vágyaira, kedves Skorpió. Lepd meg egy romantikus vacsorával, habfürdővel, villants egy szexi fehérneműt, és kápráztasd el. Meg fogja hálálni!

Nyilas

Egy nő, talán az édesanyád, meglátogathat ma. Lehet, hogy nincs jó hangulatban, ezért talán jobb lenne, ha nyilvános helyre vinnéd, ahol meg kell őriznie az önuralmát. Így veszekedés nélkül lelkizhettek.

Bak

Légy nagyon óvatos Bak, ha közlekedsz, mert kellemetlenség érhet, ha nem figyelsz. Nem biztos, hogy a saját hibádból, az is elég lehet, ha túlságosan el vagy a saját világodban, és nem veszed észre időben a bajt.

Vízöntő

Természetednél fogva romantikus vagy, de ma valószínűleg jobban érdekel az érzékiség, mint a rózsák és a pezsgő. Ha úgy érzed, nincs türelmed a körítéshez, akkor egész egyszerűen ess neki a pasidnak. Ha vevő rá! 

Halak

Nagyon feszült vagy az utóbbi időben, és erősen fontolgatod, hogy olyat teszel, amiről tudod, hogy sokakat fel fogsz háborítani. Például úgy döntesz, egy időre beszünteted a szeretetszolgálatodat. Most helyezd magadat az első helyre, Halak!