A napi horoszkóp szerint ma minden létező módon menekülnek a zodiákus tagjai a gondok elől. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Olyan emberekkel találkozhatsz ma, akiket nagyon régen nem láttál, mint amilyen a gyerekkori szerelmed. Ha van egy kis időtök, üljetek össze egy kávéra, és közben nosztalgiázzatok. Mindenesetre nagyon fogsz örülni annak, hogy újra összehozott titeket a sors.

Bika

Vigyázz Bika, mert ma abba a csapdába eshetsz, hogy nem látod a fától az erdőt. Olyan kevésbé lényeges dologra koncentrálhatsz, ami csak az idődet rabolja. Ez a fajta megszállott gondolkodás most visszatarthat a fejlődéstől.

Ikrek

Úgy érzed magad, mintha másnapos lennél, Ikrek. Az őrült munkatempó után az elméd úgy döntött: kivesz egy kis szabadságot. Előfordulhat, hogy az embereknek többször meg kell ismételniük a kérdésüket ahhoz, hogy fel tudd fogni, mit szeretnének.  

Rák

Kreativitásod a tetőfokára hágott, bár valószínűleg nem veszel róla tudomást, mivel a munkádra és a szerelmi életedre koncentrálsz. De ne lepődj meg, ha hirtelen a semmiből erős késztetés lesz rajtad úrrá, hogy alkoss valamit!

Oroszlán

Próbálj meg ma extra türelmes és szeretetteljes lenni a szeretteiddel. Néhányuknak különleges odafigyelésre és megnyugtatásra van szüksége, amit csak te biztosíthatsz számukra. Ha teheted, tedd félre a kötelezettségeidet értük.

Szűz

Ez egy jó nap az elengedésre. Ha valaki megbántott vagy csalódást okozott, ideje megbocsátani és továbblépni. Azzal nem leszel előrébb, ha őrizgeted a haragot. Csak felemészti a szívedet, és megakadályozza, hogy előre haladj az életedben.

Mérleg

Eleged van a szürke hétköznapokból, és most a legjobb dolog, amivel kiszakadhatsz az unalmas, stresszes valóságból, ha az alkotásba menekülsz. Talán kedved támad valamilyen kreatív tevékenységet végezni. Jöhet a Jason Momoa színező vagy a jobb agyféltekés rajzolás?

Skorpió

Nagyon erős jelenleg az intuíciód, és lehetővé teszi, hogy pontosan ráhangolódj mások gondolataira, érzéseire. Viszont emiatt ma érdekes helyzetbe kerülhetsz, mert simán kiszúrod, ha valaki a szemedbe hazudik. Szerencsére így sikerül elkerülnöd egy átverést!

Nyilas

Állj ellen a késztetésnek, hogy ma bevásárolj. Valószínűleg így igyekszel betölteni egy űrt, vagy kompenzálni életed egy másik területét, ami nem megy úgy, ahogy szeretnéd. Inkább próbálj meg egy kicsit meditálni, vagy szembenézni a problémával!

Bak

Ma különösen érzékeny vagy, Bak. Az intuíciód nagyon magas szinten működik. Te és a szerelmed különösen szinkronban vagytok, ami egy csodálatos estét biztosít. Használd ezt ahhoz, hogy olyan kényes témákat feszegess, amikről nem tudtál korábban beszélni.

Vízöntő

Kedvező nap ez a mai ahhoz, hogy elintézd a függőben lévő, régóta esedékes feladataidat. Sokkal gördülékenyebben fog menni, mint gondolnád, szóval érdemes erőt venni magadon, és fejest ugrani a teendőhalomba.

Halak

Valószínűleg vásárlással vagy nassolással próbálod elterelni a figyelmedet a megoldatlan problémákról. Próbálj ma egy kis időt szánni arra, hogy átgondold, mi az, ami igazán zavar téged. Ez egy jó nap a meditációhoz!