A napi horoszkóp szerint feszültség adódik a baráti és párkapcsolatokban, és néhányan még pénzügyi nehézségekkel is számolhatnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ma egy kissé aggódsz az anyagi helyzeted miatt. Talán arra számítottál, hogy pénzt kapsz, de késik. Ráadásul egy nem várt tényező rövid időre elszakíthat a szerelmedtől. Nyugi Kos, hamarosan minden megoldódik!

Bika

Egy váratlan esemény miatt eltávolodtok egymástól a szerelmeddel. A történtek miatt kételkedhetsz a pasid szándékaiban, és nem vagy biztos a folytatásban. De ma nagyon kell vigyáznod a pénzügyeiddel is, mert akár anyagi kellemetlenség is érhet.

Ikrek

Az enyhe megfázásos tünetek befolyásolhatják a cselekvőképességedet. Aktív ember vagy, aki szereti tenni a dolgát, de most a legapróbb cselekedet is nehezedre esik. Ráadásul a baráti körödben is problémák merülnek fel, ami tovább rontja a hangulatodat.

Rák

Életed szerelme féltékeny lehet a barátaidra. Meglehet, több olyan meghívást kaptál, amik csak téged és a haverjaidat érintik. Talán most bölcsebb lenne a pasiddal lenned, vagy esetleg őt is meghívni egy programra.

Oroszlán

Valószínűleg szabadnapot szeretnél kivenni, és befejezni valamit, amin régóta melózol. De nem jutsz messzire, mivel a barátaiddal nézeteltéréseid adódnak, és ez totálisan kinyírja az idegrendszeredet. Mindennek ellenére próbálj meg koncentrálni.

Szűz

Azokra a barátokra és családtagokra gondolsz, akik távol élnek. Elfoghat a nosztalgia, a vágyódás a régmúlt idők iránt. Hívd fel azokat, akik sokat járnak a fejedben! Ezzel mindenkivel csak jót teszel.

Mérleg

Ez a nap nem alkalmas befektetésekre, ingatlanvásárlásra vagy hitelfelvételre. Ráadásul még egy késedelmi kamatról szóló számlát is kaphatsz. Légy óvatos a pénzügyek területén, nehogy további kellemetlenség érjen.

Skorpió

Az elmúlt egy-két napban feszültség adódott a barátokkal vagy a pasiddal? Kissé túlzón azt érezheted, hogy nem szeretnek vagy hamarosan véget érnek a kapcsolataid, pedig valójában ezek csak átmeneti nehézségek.

Nyilas

Talán ma sokat szipogsz vagy fáj a torkod, de érzed: nem vagy toppon. Ez önmagában is bosszant, akár csak az, hogy emiatt borulnak a programjaid. Kúráld ki magad, Nyilas, és dobj be egy kis C-vitamint!

Bak

Meglehet, mostanában elhanyagol a BFF-ed vagy a pasid, és emiatt magányos és bizonytalan vagy. Azon agyalsz, hogy elfelejtett-e téged, vagy egyszerűen nem érdekli, mi van veled. Simán csak elfoglaltak körülötted az emberek, szóval ne agyalj annyit, Bak!

Vízöntő

Problémáid adódhatnak otthon, kevés is jut önmagadra, a magánéletedre, és még a baráti körödben is gondok merülnek fel. Törekedj arra Vízöntő, hogy egyensúlyba hozz mindent, és átvészeld a napot.

Halak

Csalódást keltő e-mailek vagy hívások érhetnek ma. Talán valaki, akivel kapcsolatban azt remélted, hogy meglátogat, nem fog tudni eljönni, vagy visszautasít egy találkozót. Ne hagyd, hogy ez elrontsa a hangulatodat.